Anasayfa » Okullar » Kurum ve Kuruluşlar, Eğitim » İSTANBUL Okullar » INOVER EĞITIM TEKNOLOJILERI

INOVER EĞITIM TEKNOLOJILERI


güzelyurt mah. beykop 1. blg. 9.cad. petek 53 sit. A/1 Blok, D-1

Telefon1: +90 212 509 3333 (PBX)

Telefon2:

Fax: +90 212 509 8933

Web: www.inover.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:40 (Yönetici:12 | Memur:0 | İşçi:25
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

NOVER; Teknolojik ürünler ve yazılım gurubu ile ileri teknoloji eğitim araçları üreten bir firmadır. Üretimimizi Çorlu sanayi bölgesindeki üretim tesislerinde yapmaktayız. İrtibat ofisimiz İstanbul’dadır. Türkiye’nin 7 bölgesinde bayiliklerimiz ve servis noktalarımız vardır.


Türkiye piyasasının yanı sıra Avrupa, Amerika ve Rusya sasına giriş yapmıştır. Hedeflerimiz arasında dünya markası olmak kaliteli ve uzun ömürlü teknolojik eğitim araçları üretimini yapmak ve pazarlamak.


Yazılım geliştirme bünyemizdeki tecrübeli yazılım gurubu tarafından yapılmaktadır. Değerli eğitimcilerimizden aldığımız öneriler ile yazılımımıza yepyeni özellikler kazandırarak etkili ve pratik kullanım sağlamaktayız.


Anlayışımız: Satışını gerçekleştirdiğimiz her ürünün kalitesinin arkasından durarak INOVER markasını dünya çapında tanınmış, eğitim teknolojisi markası yapmak ve bu doğrultuda ilerlemek.


Ürün ve Hizmetler

akıllı tahtaAKILLI TAHTAinover boardDOKUNMATIK AKILLI YAZI TAHTALARIdokunmatik akıllı tahtaeğitim teknolojilerieğitim teknolojiinteractive boardinover akıllı tahtaakıllı sınıfteknoloji sınıfıteknik sınıfbilgisayarlı eğitimbilgisayar eğitimeğitimde bilgisayarprojeksiyonsinevizyonprojeksiyon perdesiokul programıanaokul programıeğitimde bilgisayarbilgisayarlı eğitim

#akıllı tahta #dokunmatik akıllı tahta #AKILLI TAHTA #DOKUNMATIK AKILLI TAHTA #akilli tahta


Benzer Firmalar