Anasayfa » Kurum ve Kuruluşlar, Eğitim » İSTANBUL Kurum ve Kuruluşlar, Eğitim » YETENEKLİ ÇOCUK - BİLİM VE SANAT ANAOKULU

YETENEKLİ ÇOCUK - BİLİM VE SANAT ANAOKULU


Atakent Mh Türkler Cd Göktürk Sk No:19A Ümraniye, Nihat Sami Banarlı İ.Ö.O. Yanı

Telefon1: 0216 4614630

Telefon2:

Fax: 0216 4614630

Web: www.bilimvesanatanaokulu.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Amacımız; yeteneklerini doğru kullanabilen, benlik algısı güçlü, bağımsız ve özgüveni yüksek, kendisine ve çevresindekilere dıuyarlı, anadilini ve en az bir yabancı dili çok iyi bilen, sorgulayan, araştıran, yaratıcı, eleştirel düşünme becerilerini kazanmış, aktif ve mutlu bireyler yetiştirmektir.

Okulumuzda; her yaş döneminin gelişim özelliklerini dikkate alan, Aktif Öğrenmeyi (Yaşayarak Öğrenme) temel alan, çocuklarımızın her yönden gelişimlerine katkıda bulunmaya çalışan Karma Eğitim Programı uygulanmaktadır.

Karma Eğitim Programımız, ilköğretimde uygulanan öğrenci merkezli öğretimin ve NLP sisteminin temelini oluşturan, çocukların yaşı, gelişim özellikleri, ilgi ve gereksinimleri, bireysel özellikleri ve farklılıkları temel alınarak hazırlanmaktadır.

Eğitim programımız; geleneksel program çerçevesinde yer alan kalıpçı yaklaşımlardan sıyrılarak, çocuklara bilgi yüklemeyi değil; bilgiyi keşfetmelerini, araştırmalarını, ve yaratıcı bireyler olarak yetiştirmelerini sağlamayı amaçlamaktadır.


Ürün ve Hizmetler

: Okulumuz dört katlı olup, okulumuzda bir oyun bahçesi ve bir etkinlik bahçesi mevcuttur. Trafik ve şehir gürültüsünden uzak, ama ulaşımı oldukça kolaydır. Binamız depreme dayanıklı olup, bina ve zemin etüd raporları alınmıştır. : Okulumuzda, eğitim seminerleri ile uzman sınıf ve branş öğretmenlerimizin mesleki gelişimlerinin sürekliliğini sağlamayı amaç edinen bir eğitim politikası uygulanmaktadır. : Okulumuzda; tam gün, yarım gün ve oyun saatleri programları vardır. : İngilizce, Almanca, Drama, Müzik, Satranç, Bale, Dans, Folklor, Ritmik Jimnastik, Yüzme. : Yaratıcı Düşünme Ve Problem Çözme, Matematik Ve Fen Deneyleri, İlköğretime Hazırlık Etkinliği, Bilim Ve Sanat Etkinliği, Oyun Etkinliği, Takım Ruhu Etkinliği, Dvd Görsel Eğitim Etkinliği, Bahçe Etkinliği, Kültür Ve Sanat Gezileri. : Teleskopla Gökyüzü Gözlemleme, Temel Fen Deneyleri, Aylık Ve Yıllık Bilimsel Projeler, Vücudumuzu Tanıma, Bitkiler Dünyasını Tanıma, Hayvanlar Dünyasını Tanıma, Dünyamızı Tanıma. : Seramik Ve Kil Çalışması, Resim-Tuval Çalışması, El İşi Etkinlikleri, Baskı Boya Çalışmaları, Bale Dans Etkinlikleri, Foklor, Müzik. : Veli, psikolog ve sınıf öğretmenlerinin katıldığı bireysel görüşmelerle, veliler çocuklarının gelişimleri konusunda sürekli olarak bilgilendirmektedir. : Okulumuzdaki tüm çocuklar rutin olarak doktorumuz tarafından sağlık kontrolünden geçmektedir. Veliler çocuklarının sağlık durumları ve sorunları konusunda sürekli olarak bilgilendirilmektedir. : Yemeklerimiz okul mutfağımızda, hijyenik koşullarda, günlük olarak, dengeli beslenme ilkelerine göre hazırlanmaktadır. Tüm yemek malzemeleri, sağlıklı, taze ve güven duyulan markalardan seçilmektedir. : Okulumuzun her yerinde, hijyen için en uygun malzemeler kullanılmıştır. Sınıf oyuncakları ve kullanılan tüm malzemeler sık sık temizlenmekte ve dezenfekte edilmektedir. Her gün, binamızın, tuvaletlerimizin ve bahçemizin temizliği ve bakımı titizlikle yapılmaktadır. Sınıflarımız, hijyenik, günışığı içinde, aydınlık ve ferahtır.

#atakent ümraniye #bilim sanat #yetenekli çocuk #kreş yuva #yaz okulu


Benzer Firmalar