Anasayfa » Akaryakıt » Enerji sektörü » KOCAELİ Akaryakıt » Erhan Petrol Ürünleri Pazarlama ve Nakliyat

Erhan Petrol Ürünleri Pazarlama ve Nakliyat


Deniz Mahallesi Şehit Cumhur Yüzlü Sokak No : 5 / B DERİNCE

Telefon1: 0 262 223 60 75

Telefon2: 0 533 472 18 02

Fax: 0 262 223 60 75

Web: www.erhanpetrol.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1980
Çalışan Sayısı:103 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Erhan PETROL ÜRÜNLERİ Kocaeli bölgesinde yer almakta ve faaliyetlerine devam etmektedir. Çalısmalarına daha çok resmi kurum ve işletmelerde nezdinde sürdürmekte olup ürünlerimiz kapsamında yer alan akaryakıt ihtiyaçları bünyesinda bulunan tankerlerlekarşılamaya devam etmekdedir. Ürünleri EPDK srandarlarına uygun bir şekilde temin edip müşterilerine en kısa zamanda cevap verebilecek kapsasitededir. Firmamız Akaryakıt dağıtım ve nakliyat konusunda öncü olmak için çaba sarfetmektedir.


Ürün ve Hizmetler


Fuel Oil No 5
Fuel oil 5 yakıtı, akışkanlık oranı bakımından fuel oil 6 yakıtıyla birabir eşleşmektedir. parlama noktası en düşük 66 °C, kükürt oranı maksimum %2.8 oranındadır, viskozitesi ise 100 C daki oranı 50 olarak kaydedilmiştir.
Fuel Oil No 4
Fuel oil 4 yakıtı, diğer fuel oil yakıtlarına nazaran akışkanlık oranı daha fazla olmaktadır. Alevlenme noktası en düşük 56 °C, kükürt oranı %1,5 oranındadır, viskozitesi ise 100 C daki oranı maksimum 10 olarak görülmektedir.
Fuel Oil No 6
Fuel oil 6 yakıtı, diğer petrol ürünlerine nazaran akışkanlığı daha az olan bir yakıttır. Alevlenme noktası minimum 66 °C, içeriğindeki kükürt oranı maksimum %4 oranındadır, viskozitesi ise maksimum 50 C`ır.
Fuel oil Light
Fuel oil light yakıtı diğer çeşitlerine nazaran içeriğinde % 1 oranında kükürt bulundurma özelliğini taşır. Kükürt oranındaki düşüklük nedeniyle doğa dostu yakıt olarak bilinmektedir. Akışkanlık oranı diğer fuel oil ürünlerinden daha fazladır. Akışkanlık oranı yüksek olduğu için kolay pompayanır, kolay yanar ve tasarruf sağlar.
kükürtlü fuel oil, fuel oil light, kal yak, petrol, tanker nakliyat, petrol nakliyat, fuel oil nakliyat, motorin nakliyat, mazot nakliyat, madeni yağ nakliyat, asfalt nakliyat, tahlikeli madde nakliyat, petrokimyasal nakliyat, araç kiralama, kamyon kiralama, tanker kiralama, fuel oil no 6, fuel oil no 5, fuel oil no 4, fuel oil light

#kalorifer Yakıtı, madeni yağ #Fuel Oil, yakıt, #Motorin, mazot #Erhan Petrol, asfalt #Gaz, nakliyat, taşımacılık


Benzer Firmalar