Anasayfa » Tıbbi cihazlar ve malzemeleri » Sağlık hizmetleri » ANKARA Tıbbi cihazlar ve malzemeleri » BC BİYOMEDİKAL DENEY VE KALİBRASYON LABORATUVARI 03124818033

BC BİYOMEDİKAL DENEY VE KALİBRASYON LABORATUVARI 03124818033


Şehit Cevdet Özdemir Mah. 4. Cad. 204. Sok. No: 3/1

Telefon1: +90 312 481 80 33 (pbx)

Telefon2:

Fax: +90 312 481 80 37

Web: www.bcbiyomedikal.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


BC Biyomedikal Deney ve Kalibrasyon Sağlık Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. Merkez üssü ANKARA’da olan ve yurdumuz genelinde faaliyet gösteren bir “Biyomedikal Cihazlar Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarı”dır.

Ölçüm güvenirliliğinin, yani deney çalışmalarının uygulanması için BC Biyomedikal Laboratuvarı; Tıbbi Deney Laboratuvarları da dahil olmak üzere tanı, teşhis ve tedavi amaçlı kullanılan tüm tıbbi cihazların Elektriksel Güvenlik Deneyleri ve performans doğrulamalarını yapan ve belgelendiren bağımsız bir “Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarı”dır.

Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarımız bu alanda TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi TÜV CERT tarafından belgelendirilmiştir. Laboratuvarımız “Biyomedikal Deney Hizmetleri”nde TS EN ISO / IEC 17025:2005 standardına uygun olarak TÜRKAK tarafından TS EN 60601-1 standardına göre biyomedikal cihazların EMC testlerinin ilk basamağı olan elektriksel güvenlik deneylerinden akredite edilme konusundaki resmi müracaatlarımız sonuçlandırılma aşamasındadır ve bu konuyla ilgili üretici medikal firmalara CE markası için bir çözüm ortağı konumuna gelmeye çalışmaktadır.

2009 yılında kurulan “BC Biyomedikal Deney ve Kalibrasyon Sağlık Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.” bugüne kadar 350.000,00€ (Üçyüzellibin) Euro’yu aşan yatırımıyla; medikal cihazların kalibrasyon sistemleri konusunda dünya lideri olan şirketlerin cihazlarını kullanarak, medikal deney ve kalibrasyonları konusunda eğitimli ve uzman personeliyle sağlık kuruluşlarında ve yurt içinde üretilen tüm tıbbi cihazların uluslararası standartlara göre elektriksel güvenlik testlerini, ameliyathaneler ve yoğun bakım ünitesi ağırlıklı olmak üzere hastanelerdeki biyomedikal cihazların da deney ve kalibrasyonlarını yapmaktadır. Hastanelerdeki son derece hassas ve ileri teknoloji ürünü bu cihazların deney ve kalibrasyonlarını merkez laboratuvarımızda yapabildiğimiz gibi, mobil laboratuvarımız sayesinde cihazların bulunduğu yerde de bu hizmetleri vermekteyiz. Laboratuvarımız bünyesinde kullanılan tüm deney ve kalibrasyon cihazlarımızın (kalibratörlerimizin) izlenebilirlik zinciri NIST (Amerika), DKD (Almanya) ve/veya UME (Türkiye)’ye kadar uzanmaktadır. TS EN ISO 9001:2008 ve TS EN ISO/IEC 17025:2005 standartlarına uygun olarak gerçekleştirilen deney ve kalibrasyon hizmetleri uluslararası izlenebilirliği olan raporlar ile belgelendirilmektedir.

BC Biyomedikal Laboratuvarı dışında müşteri isteğine göre cihazların taşınabilir olması sebebiyle sahada deney hizmeti verilmektedir. Testin her ortamda uygulanabilirliği olduğu için müşteri isteğine göre yerinde hizmet de yapılmaktadır. Bu sayede BC Biyomedikal Laboratuvarı olarak donanımlı gezici araç ekipmanımız bulunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

-Biyomedikal Cihaz Deney ve Kalibrasyonu -Biyomedikal Deney ve Kalibrasyon Cihazları Kalibrasyonu -Biyomedikal Deney ve Kalibrasyon Eğitimleri -Medikal Cihazların Teknik Servis (Bakım-Onarım) Hizmetleri -Biyomedikal Deney ve Kalibrasyon Cihazları Satışı -Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarı Kurulması -Alkolmetre Bakım-Onarımı ve Kalibrasyonu -Termometre ve Termohigrometre Pazarlaması “BC Biyomedikal Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarı Müdürlüğü” sunulan sağlık hizmetinin kalitesini yükseltip, hem sağlık tesislerinin, hem de ülkemizin milli çıkarlarına hizmet vermeyi amaçlamaktadır

#biyomedikal kalibrasyon #medikal kalibrasyon #biyomedikal deney #basınç kalibrasyonu #sıcaklık kalibrasyonu


Benzer Firmalar