Kazancı Çevre Tekniği


Kadıköy

Telefon1: 02163372237

Telefon2:

Fax:

Web: www.kazancionline.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Var

Uygar toplum yaşamının sürdürülebilirliği doğayla uyum içinde olmasına bağlıdır. On yıldan uzun bir süredir uygar yaşamın doğaya zarar vermeden sürdürülebilmesine ve doğal gelişimin uygar yaşam üzerindeki olumsuz olabilecek etkilerini engellemeye çalışıyoruz. Tüm bunları yaparken hedefimiz uygarlığın gereksinimleri ile doğanın korunması arasındaki dengeyi sürdürecek çözümler üretmektir.

Sağladığımız ürün ve hizmetlerden de anlaşılacağı üzere yerleşik mühendislik uygulamalarının yanı sıra, çevre mühendisliği ve çevre biyoteknolojisinde öncü olmayı, yeni gelişen teknikleri ilk uygulayan olmayı kendimize hedef olarak belirledik. Yeni gelişen tekniklerin uygulaması pahalı yöntemler değil, gereksinim duyan herkesin sahip olabileceği fiyatlardan sağlandığında yaygın ve faydalı yöntemler olduğunun bilincindeyiz.

Bundan dolayı faaliyetlerimizde yerel kaynaklara öncelik vermekteyiz. Bitmiş ürünü ithal edip kullanıma sunan, veya ithal süreçlere dayalı üretim yapan bir şirket değil, innovatif şekilde geliştirdiği ürünlerle kullanıcıya yüksek teknolojiyi uygun fiyatla sağlayan, iş ortaklarının rekabet gücünü artıran bir şirket olmaya özen gösteriyoruz.

Bu şekilde yaptığımız çalışmanın şirketimize, ürünlerimizin kullanıcılarına ve iş ortaklarına uzun vadede sağlayacağı faydanın bilincindeyiz. Sürdürülebilir kalkınma planları paralelinde ekonomik gelişmeyle doğa arasındaki dengeyi kurabilmenin en önemli şartlarından birinin kaynakların korunabilmesi ve optimum kullanımı olduğunun farkındayız. Çevre üzerinde olumsuz bir etki yaratmadan uygarlığın sürdürülmesini hedefleyen faaliyetlerimizde, sadece ürünü değil, ürünün amaçladığı çözümü sağlamayı kendimize ilke edinerek sizlere faaliyet konumuzda en kaliteli hizmeti de sunmayı amaçlamaktayız.

Kazancı Çevre Tekniği


Ürün ve Hizmetler

su arıtma sistemleri
atıksu arıtma sistemleri
koku giderim tesisleri ve kimyasalları
bakteriyel temizlik ürünleri ve mikroorganizmalar
sisleme ve nemlendirme sistemleri
koku nötralizasyon ürünleri

#su arıtma #atıksu arıtma #koku giderim #bakteriyel temizlik #sisleme nemlendirme


Benzer Firmalar