Anasayfa » Metal ve Yan Sanayi » KONYA Metal ve Yan Sanayi » YAKIŞLAR DEMİR ELEKTİRK İNŞ TİÇ LTD ŞTİ

YAKIŞLAR DEMİR ELEKTİRK İNŞ TİÇ LTD ŞTİ


fevzi cakmak m.h dem es sanai

Telefon1: 332 342 53 81

Telefon2:

Fax: 332 342 53 81

Web: www.yakislar.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:15
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

YAKIŞLAR DEMİR DİREK SANAYİ Olarak

Üretimini yapmakta olduğumuz bu direkler, enerji nakil direkleri, fabrika ve iş yerleri gibi sanayi tesislerinin elektrik hat direkleri, Arazi sulamalarında kullanılmakta olan direkler, trafo direkleri ve travesler`in üretimini yapmaktayız. Köşebent demirler ile NPU ve NPI demirler usta ellerimizde adeta bir sanat eserine dönüşür.

Demir direkleri; Boyalı ve kaynaklı olarak imal etmekteyiz. Demir direk imalatımızda çeşitli ebatlardaki köşebent demirler, NPU ve NPI kullanılmaktadır.

Köşebent demirleri aynı zamanda A tipi boyalı kaynaklı demir direk imalatında ve her tip ve boyda kafes direkler ile trafo direk imalatında da kullanmaktayız. Demir direkler ağaç direklere nazaran uzun ömürlü ve beton direklere göre çok daha hafiftirler. Direklerin Ömürleri uzun ve sağlamdır.

Tepe taşıma kuvvetleri yüksek seviyededir, Parçalara ayrıldığından taşınmaları da, onarımları da kolaydır. Bu sebeple, direklerin kullanılacağı alanlara monte edilmesi çok daha kolay ve az iş gücüyle gerçekleşir. Demir direklerin monte edildiği en az derinlik 150 cm olmalıdır.

Firmamızca şuana kadar; kurum, kuruluş, mahalle ve fabrika gibi pek çok yerin demir direk talebi tarafımızdan karşılanmış olup, halen çeşitli kuruluş ve iş yerlerinin ihtiyacı olan, demir imalatımız devam etmektedir.

Konya`da demir direk üretim sektöründe firmamız siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti ve en iyi ürünü sunma anlayışı ile çalışmaktadır. Sizleri de müşterilerimizin arasında görmek arzusunda olduğumuzu belirtiyor, Saygılar sunuyoruz.




Ürün ve Hizmetler

konya demir direk.direk.demir.demir direk.boyalı kaynaklı demir direk. elektirik direkgi

#konya demir direk #demir direk #kaynaklı direk #elektirik diregi #demir


Benzer Firmalar