Anasayfa » Kurum ve Kuruluşlar, Eğitim » ANTALYA Kurum ve Kuruluşlar, Eğitim » Akdeniz Uluslararası Kalite Standartları Belgelendirme ve Özel Eğitim Hizmetleri

Akdeniz Uluslararası Kalite Standartları Belgelendirme ve Özel Eğitim Hizmetleri


Makina Mühendisler Odası Karşısı

Telefon1: 0242 3231164

Telefon2:

Fax: 0242 3231165

Web: akcert.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

AKcert AKDENİZ ULUSLARARASI KALİTE STANDARTLARI BELGELENDİRME VE
ÖZEL EĞİTİM HİZMETLERİ

ÖZEL EĞİTİM BİRİMİ; yetkin ve deneyimli EGITMEN kadrosuyla uluslararası personel eğitimi ve sertifikasyonu konusunda IPC Criteria ve ISO 17024 standartlarını temel alarak PERSONEL EĞİTİMLERİ hazırlayan ve uygulayan bir kuruluştur. Personel Belgelendirme Faaliyetleri Kapsamında, TS EN ISO/IEC 17024 standardını esas alan bir personel belgelendirme sistemine sahiptir.
Eğitimler, IPC kriterleri ve TS EN ISO/17024 standardı gereklerine uygun olarak verilmektedir. Eğitimler sonunda katılımcılara İngilizce ve Türkçe olarak AKcert Sertifikası verilecektir.
Üniversitelerle işbirliği halinde düzenlenen eğitimlerde üniversitelerin uzman akademisyen kadrolarından da faydalanılmaktadır.



Kalite Politikamız:
Avrupa Birliği’ne giriş sürecinde önemli yol alan ülkemizin, Avrupa ve Dünya Standartları’na uygun çalışmalar konusunda deneyimli denetçi ve eğitmen ekibiyle; müşteri memnuniyetini ve güvenirliliği ilke edinen kuruluşumuz, “Başarınız ulusal itibarımızdır.” Anlayışıyla sizlere hizmet etmek ana ilkemizdir.

Vizyonumuz:
Bilginin çok çabuk eskidiği günümüz bilgi teknoloji çağında iş dünyasının ve eğitim sektörünün taleblerine cevap verebilecek nitelikte, uluslar arası standartlarda uygun olarak bilgiyi kullanabilen, yönetebilen ve yönlendirebilen nitelikli insan kaynağını oluşturmak.

Misyonumuz:
İş dünyasının ihtiyaçlarına cevap verebilecek insan kaynağını oluşturabilmek amacıyla IPC Criteria ve ISO 17024 standartlarını baz alarak PERSONEL SERTIFIKASYON SEMALARI hazırlamak ve uygulamaktır.

Değerlerimiz:
İş dünyasının ihtiyaçlarını karşılayan değişimi yöneten ve yönlendiren nitelikli insan kaynağını oluşturabilmektir.


Ürün ve Hizmetler


# # # # #


Benzer Firmalar