Babil CRM


Perpa Ticaret Merkezi

Telefon1: 0532 592 68 18

Telefon2:

Fax: 0532 592 68 18

Web: www.babilcrm.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ba Bilişim, 2003 yılından beri internet tabanlı uygulamalar geliştirmekte olup bu süre içinde internet tabanlı birçok iş çözümünü müşterilerine sunmuştur. Gelişen teknoloji, değişen pazarlama ve sunum teknikleri, büyüyen pazarlar ile, internet tabanlı uygulamaların en önemli işletme araçları haline gelmesi kaçınılmaz olmuştur.
Ba Bilişim yenilenen ve gelişen teknolojiyi, müşterileri için en iyi kazanç aracı haline getirebilmek için kesintisiz bir şekilde yeni uygulamalar ve yeni çözümler geliştirmektedir. Geliştirdiğimiz bütün yazılımlar internet tabanlı olarak çalışmakta olup herhangi bir kurulum gerektirmemektedir. Ba Bilişim olarak temel çalışma felsefemiz düşünmek, araştırmak ve geliştirmektir.


Ürün ve Hizmetler


CRM - Müşteri ilişkileri yönetimi
Babil CRM ( Müşteri İlişkileri Yönetimi ) yazılımı 100% web tabanlı çalışmakta olup terminal makinelere bağlı olmadan çalışmaktadır. Herhangi bir kurulum gerektirmeden kullanıcı adı ve şifresi ile sisteme giriş yapılabilmektedir.
Babil CRM, Müşteri ilişkileri yönetim Sistemi, fuar crm, inşaat crm, sağlık crm, kobi crm, eğitim crm, pazarlama crm, mobilya crm, tekstil crm, makine crm, elektronik crm, sektörel crm, iş takip sistemi, teklif programı, dijital baskı merkezi otomasyonu, web tabanlı crm, web crm, online crm, internet crm, ucuz crm, ücretsiz crm, türkçe crm, teklifmatik, hosting, web hosting, websitesi barındırma, SEO, arama motoru optimizasyonu, website optimizasyonu, web tasarımı, websitesi tasarımı

#crm #hosting #web tabanlı crm #fuar crm #web tasarımı


Benzer Firmalar