Metcom Bilgisayar ve Güvenlik Sistemleri


Şirinyer

Telefon1: 05303491405

Telefon2:

Fax:

Web: www.metcombilisim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1972
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 1972 yılında İstanbul`da kurulmuştur. Elektronik konusunda uzun yıllar faaliyet gösteren firmamız 1995 yılında bilgisayar sektörünü incelemiş çalışmalarına bu yönde devam etmiştir.

2000 yılında sektörde yer edinmiş firmalarla daha iyi hizmet vermeyi planlamış sırasıyla Vestel bilişim, Casper bilgisayar, Aidata bilgisayar ile anlaşmış ve halen bu firmalarla hizmet vermeye devam etmektedir.

2002 yılında elektronik güvenlik departmanı kurmuş olan firmamız sektördeki lider firmalardan Geutebruck, Ever Focus, Safer ve Crow ile çalışmalarını sürdürmektedir.


Ürün ve Hizmetler

Metcom`un kişiye özel yapılandırılan video izleme sistemleri sistem kombinasyonlarının sınırsız aralığı içerisindeuzmanlaşmış video izleme tekniklerini birleştirir.Video teknoloji ve ayrıca harici sistemlere akıllı bağlantı aracılığıylamalların eksiksiz akışının izlenmesi ve belgelenmesi güvenlik için bir dayanak oluşturur ve maliyetleri düşürür.Son on yıl içerisinde şehirlerin ve toplulukların alt yapıları önemli derecede değişmiştir. Genelde şehrin dışında yeralan merkez sanayi parklarında sanayi bölgeleri, ticaret ve el sanatları iş merkezleri yer almaktadır. Buralar gündüz oldukçakalabalıktır ancak geceleri ve tatil günlerinde tamamen terk edilir. Çoğu iş yeri sahibi işyerlerini hırsızlığa, soyguna vevandalizme karşı bir dereceye kadar güvenlik sunan maliyetli olan çitlerle sağlamaktadır. Olası suçlular hakkında ipuçlarının araştırılması zordur ve son olarak zarara uğrayan şirket tüm masrafları karşılamak zorunda kalır. Video sensör desteği olan sistemler ipuçları elde eder ve suçluların yakalanmasına yardımcı olur.

# # # # #


Benzer Firmalar