Anasayfa » İnşaat şirketleri » İnşaat sanayi » ANKARA İnşaat şirketleri » TUSA ZEMİN VE YAPI MARKET İNŞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.

TUSA ZEMİN VE YAPI MARKET İNŞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.


Koza Sok. 155/2 G.O.P.-ANKARA

Telefon1: 0312 447 56 06

Telefon2: 0212 447 56 06

Fax: 0312 447 00 39

Web: www.tusa.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:24 (Yönetici:4 | Memur:10 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

TUSA ZEMİN VE YAPI MARKET 1994 yılında İnşaat Sektöründe Faaliyet Göstermek üzere kurulmuştur. Kuruluşundan itibaren özverili ve titiz çalışmaları ile kendini geliştiren firmamız Seçkin Çalışanları, güçlü teknik kadrosu, ISO 9001, ISO 14001 ve CE Standartlarına sahip malzemeleri ve taahhüt ettiği işlerde sözleşme şartlarını tam ve zamanında yerine getirmesi sayesinde büyük ölçekli ve kısa sürede tamamlanan inşaat işlerinin aranılan firması olmuştur. Kurulduğu tarihten itibaren Öncelikle müşteri memnuniyetini ilke edinen firmamız yönetici ve çalışanları ile bu ilkeye sadık kalarak çalışmalarına aynı hassasiyet devam etmektedir. Bunun en önemli kanıtı 2.500.000 m2’ yi aşkın referanslarımızdır.

Genel olarak İthal Yapı Malzemeleri ile ilgili çalışmalar yapmakta olan firmamız sektördeki bulunduğu konumunu korumak ve daha iyiye doğru geliştirmek için teknolojik yenilikleri yakından takip ederek, Ankara, İstanbul Merkez ofislerimizdeki Deneyimli satış ve Teknik Kadrosu ile Türkiye Geneline Projelendirme, Malzeme satışı, Montaj Hizmeti vermeye devam edecektir.

Vizyonumuz
Çağdaş teknolojiye hakim, kurumsallaşmış ve sürekli kendini iyileştiren yapımız ile ``Süreklilik ve Güvenilirlik özelliğine sahip Kaliteyi Yaratarak Markalaşmak ve Sektöründe Lider firma olmak.

Misyonumuz
Seçkin çalışanlarımız ve Güçlü teknik kadromuz ile yenilikçi, dinamik verimli, güvenilir bir takım ruhu anlayışında Kalite, zamanındalık ve müşteri memnuniyeti ilkelerinden taviz vermeden Dünya standartlarını hedefleyerek müşterilerine rekabetçi, güvenilir, kaliteli çözüm ve Hizmet sunmak.

Kalite Politikamız
Müşteri memnuniyetini arttırmaya yönelik, müşterilerin mevcut ve gelecekteki beklentilerini karşılayacak biçimde, tüm çalışanların aktif görev aldığı bir takım ruhu ile teknolojik gelişmelere göre kendini yenileyen ve iyileştiren bir yapıda; inşaat sektöründe faaliyet göstermek.


Ürün ve Hizmetler

POLYFLOR ve LENTEX Esnek Zemin ve Spor Kaplamaları, OBJECT CARPET Karo ve Rulo Halı, PLASTEX Paspas Sistemleri ve POLYCERA Yapı Kimyasalları Markalarının Türkiye Genel Temsilciliğini yapmaktadır.

#PVC ZEMİN #ZEMİN KAPLAMA # # #


Benzer Firmalar