SATMAK MAKİNA SAN TİC LTD ŞTİ


Orhanlı Beldesi Merkez Mah Şirin Sok No5 Tuzla

Telefon1: 216 394 39 12

Telefon2: 216 394 39 13

Fax: 216 394 39 18

Web: www.satmak.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız uzun yıllara dayanan deneyimi ve %100 yerli teknolojisi ile kumlama makinaları ve indüksiyon fırınları imalatında uzmanlaşmıştır. 3 yıl süreyle ürün garantisi ve sınırsız yedek parça ile servis garantisi kendimize duyduğumuz güvenin bir sonucudur.

Kumlama sektöründe karşılaşılan problemlere 10 yılı aşkın sürede edindiğimiz tecrübelerimizle önerdiğimiz çözümler firmamızı yaratıcı ve öncü olarak haklı bir üne kavuşturmuştur. Müşterilerimizin spesifik amaçlarına yönelik ve ihtiyaçlarına uygun tasarladığımız makinalar, özellikle kumlama makinaları konusunda bugün sahip olduğumuz büyük çeşitlilik ve derin tecrübemizin kaynağıdır.

Çevre kirliliği yaratmayan, yüksek verim ve düşük işletme maliyetiyle çalışan kumlama makinalarımız günümüzde asitle temizleme teknolojisini sona erdirmiştir.

Gelin üretimimizdeki standart makinaların yanı sıra sorunlarınıza ve ürünlerinize özel bulacağımız yeni çözümleri dinleyin...


Ürün ve Hizmetler

kumlama makineleri, kumlama, raspa, raspalama, yüzey işlem, yüzey hazırlama, yüzey temizleme, yüzey pürüzlendirme, yüzey sertleştirme makinaları imalatı, tamburlu kumlama, askılı kumlama, tüzel tip kumlama, manuel kumlama kabini, basınçlı kumlama kabini, kumlama kazanı, vakumlu kumlama, filtre, kartuş tip filtre, jet pulse, shot blasting, shot peening, surface cleaning, surface treatment, blast cleaning, sand blasting, SA2.5, SA2, 5 , türbin, otomatik kumlama, teflon kaplama, shotlama, turbine, blast wheels, jant kumlama, sac kumlama, boru kumlama, profil kumlama, SATICI, satıcı, Satıcı Makina, otomatik kumlama kazanı, kumlama tesisleri, kumlama makinesi, kumlama makinası, kumlama makinaları, kumlama makineleri

#kumlama #kumlama makinası #kumlama makinesi #kumlama makinaları #kumlama makineleri


Benzer Firmalar