MEKATRON Enerji Elektromekanik


Cevat Dündar Cad. No:52 OSTİM-Y.Mahalle/ANKARA

Telefon1: 312 354 6662

Telefon2:

Fax: 312 354 2232

Web: www.mekatrontr.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1985
Çalışan Sayısı:36 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1985 yılında kurulan MEKATRON Endüstriyel Elektrik Elektromekanik Sistemler, uzun araştırmalar neticesinde yurt dışında, özellikle Avrupa’da aydınlatma konusundaki gelişmeleri gördükten sonra aydınlatma konusunda yoğunlaşmıştır. Kuruluşundan itibaren halojen aydınlatmayı ve onun ayrılmaz parçası olan 12x50 watt S.M.P.S. elektronik trafoyu üreterek ülkemize tanıtmak için yoğun çaba sarfetmiştir. 2009 yılında Limited Şirket halini almıştır. Geçen yıllar neticesinde söz konusu aydınlatma şeklinin ne kadar yaygın olarak kullanıldığını görmek firmamızı haklı olarak gururlandırmaktadır.

Türkiye’de halojen aydınlatmada kullanılan S.M.P.S. elektronik trafolarını ilk üreten firma olarak, söz konusu trafoları üreten onlarca diğer firmayı da piyasada görmek bizler için kıvanç kaynağı olmaktadır.

Mekatron 1987 yılından itibaren özellikle güneş enerjisinden yararlanarak ısıtma ve elektrik üretimi için çeşitli projelerde çalışmaya başlamıştır.

1996 yılında Bozcaada’da Rüzgar Enerjisi elektrik üretimi için planlanan projede etüd ve ön fizibilite çalışmaları firmamız tarafından yapılmış ve TEAŞ Genel Müdürlüğüne sunulmuştur.

2009 yılı itibariyle cadde, sokak, park, bahçe, ev ve iş yerleri aydınlatmaları, sera, ev ve binaların ısıtılması için güneş enerjisi ile çalışan solar ısıtma üniteleri ve sistemleri kurmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Aydınlatma, Aydınlatma ürünleri, Solar, Solar panel, Solar enerji, Solar sokak lambası, Solar aydınlatma, Solar aydınlatma fiyatları, Solar aydınlatma sistemleri, Sokak aydınlatması, Sokak aydınlatma, Güneş enerjisi, Güneş enerjisi elektrik, Güneş enerji sistemleri, Aydınlatma direği, Aydınlatma direk, Aydınlatma direği fiyat, Cadde aydınlatması, Solar pompalar, Güneş enerjili dalgıç pompa, Solar pompa, Güneş enerjili pompa, Damla sulama, Güneş enerjili su pompası, Güneşten elektrik

#Aydınlatma Solar #Güneş Enerji #Cadde Sokak #Mekatron #Elektromekanik


Benzer Firmalar