Anasayfa » Enerji sektörü » İSTANBUL Enerji sektörü » BT ISI SISTEMLERI SAN.VE TİC.A.Ş.

BT ISI SISTEMLERI SAN.VE TİC.A.Ş.


San. 1 Bulv. 4. Bölge 8. Cad. No.181 Çakmaklı - B.çekmece / İSTANBUL

Telefon1: 0 (212) 886 99 30 (3 hat )

Telefon2:

Fax: 0 (212) 886 99 33

Web: www.btisi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1991
Çalışan Sayısı:45 (Yönetici:5 | Memur:10 | İşçi:30
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

BT GRUP ; 1991 yılında kurulan BT ISI SİSTEMLERİ ile yola çıkmış ve 1974`ten bugüne ısı sektöründe yer alan tecrübeli personeli ile hızla gelişimini sürdürerek, günümüzde anahtar teslimi ısı santralleri kuran bir grup şirket olmuştur.
4000 m² kapalı imalat alanı, 3500m² açık alanı ve 1600m² idari ve sosyal binamızda rahat, disiplinli ve modern bir çalışma ortamında, uzman kadromuzla ülkemizin endüstriyel gelişmesine katkıda bulunmaktayız.

Yurdumuzun her tarafına yayılan ürünlerimiz, yurtdışında da Bulgaristan, Makedonya, Rusya, Kazakistan, Özbekistan, Türkmenistan, Suriye, Lübnan, Mısır ve Cezayir gibi ülkelerde bayrağımızı gururla dalgalandırmaktadır.



Ürün ve Hizmetler

Teknoloji odaklı vizyonu ile BT GRUP, ısı santralleri için gerekli her türlü basınçlı, basınçsız tanklar, su arıtma ve yumuşatma sistemlerini, sıvı, katı ve gaz yakıtlı buhar kazanları, su borulu kazanlar ve kızgın yağ kazanlarını, atık ısı kazanları ve kojenerasyon sistemlerini uluslararası proje standartlarına uygun olarak imal etmektedir. Kurmaklta olduğu tesisleri konvansiyonel kumanda sistemleri yerine tam otomatik otomasyon panoları ile işletmekte ve istendiği taktirde müşterilerine SCADA ortamında izleme, kumanda ve raporlama imkanları da sağlamaktadır.


#kazan, otomasyon #siklon,buhar kazanı #kızgın yağ kazanı #enerji, kazan,su borulu kazan #kömürlü kazan,buhar jeneratörü


Benzer Firmalar