İLK TERCİH ETÜT MERKEZİ


p.mehmet mah. 1732 sk. no:16 ısparta

Telefon1: 233 00 34

Telefon2:

Fax: 246 2330034

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İLK TERCİH ETÜT MERKEZİ

BAŞARI YOLUNDA EKSİK TAŞLARI TESPİT ETMEK BİZİM İŞİMİZ


“Okuldan gelen Joshua , arka kapıdan içeri süzüldükten sonra annesi gülücüklerle selamladı. Annesi “hayır” yanıtı almak umuduyla “Merhaba ödevin var mı?” diye sordu. Ödev, mutlu yuvalarına her gece bir karabasan gibi çöküyordu. Joshua’nın gülen yüzü aniden buruştu. “Evet matematikten var. Şu matematikten bir şey anlamıyorum diye cevap verdi.” Ortada yeni bir şey yoktu. Bir geceleri daha matematik yüzünden alt üst olacaktı. Kadıncağız problemleri bir türlü çözemiyordu. Zaten iş yerinde yorucu bir gün geçirmişti. Bir an önce eve gidip ayaklarını uzatıp televizyonda haber izlemeyi ummuştu.”

Çoğu aile çocuklarının dersleri ile ilgili evlerinde buna benzer durumlar yaşıyor olabilir. Ailelerimizin ödev kabusuna son vermek ve öğrencilerimizin bireysel gelişimlerini öğrenme yollarının farklı olduğu ilkesiyle kendilerini keşfedebilecekleri becerilerini ve yaratıcılıklarını sergileyebilecekleri güvenli , eğlenceli bir öğrenme ortamında akademik başarılarını en üst düzeye çıkarmak için 2007 yılında İLK TERCİH ETÜT MERKEZİ OLARAK YOLA ÇIKTIK.

FARKIMIZ…


İlk Tercih Etüt merkezimizde birebir, ikili, üçlü ve beşli gruplar halinde istenilen derslerden öğretim modeli sunulmaktadır.

İlk Tercih Etüt merkezimizde öğrencilerimiz derslerden sonra yapılan etüt saatlerinde öğretmenlerimiz eşliğinde birebir soru çözümleri ve konu tekrarları yapmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


#ISPARTA İLK TERCİH ETÜT MERKEZİ #İLK TERCİH ETÜT #ısparta-ilk tercih-etüt-merkezi #ısparta etüt merkezi #erkul dereli


Benzer Firmalar