Anasayfa » Otomotiv ve Yan Sanayi » ANKARA Otomotiv ve Yan Sanayi » LTS LİDER TORNA SPİRAL MAK.İML.SAN VE TİC.LTD.ŞTİ

LTS LİDER TORNA SPİRAL MAK.İML.SAN VE TİC.LTD.ŞTİ


İVOGSAN BAŞKENT SAN.SİT 1447(660) SOKAK NO:21 OSTİM

Telefon1: +90312 394 72 62

Telefon2: +90312 394 72 35

Fax: +90312 394 72 36

Web: www.lidertornaspiral.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:6
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Azerbaycan,ırak,maceristan

Sektörün önde gelen firmalarının bel kemiğini oluşturan ekibimiz, 2006 yılının son çeyreğinde düşük maliyet ve kâr marjı ile yüksek kalite ve müşteri memnuniyetini sunmak maksadıyla LTS LİDER TORNA SPİRAL MAKİNA İMALAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. olarak modern üretim makinaları, ekipmanları ve yönetim sistemiyle Ankara/ Ostimde faaliyetlerine başlamıştır. LTS LTD. ŞTİ. üstün kalite anlayışını çok kısa bir süre içersinde ISO 9001-2008 “Kalite Yönetim Sistemi” belgesini alarak ispatlamıştır. Ürünlerimizin TSE Kalite Belgelendirme çalışmaları devam etmektedir.

MİSYONUMUZ
Sıfır hata, yüksek kalite, koşulsuz müşteri memnuniyeti odaklı, planlı sistem yaklaşımı ile düşük maliyet ve kar marjını elde ederek, üretim, montaj, ve en kısa sürede servis ve bakım taleplerine cevap vermek, geri besleme, müşteri öneri ve talepleri doğrultusunda ARGE faaliyetleri düzenleyerek ürün portföyünü ve kalitesini durmaksızın geliştirmektir.


VİZYONUMUZ
Siz müşterilerimizin beğeni, takdir ve destekleriyle 5 yıl içinde ulusal, 10 yıl içinde uluslararası sektörün önde gelen, aranılan firması haline gelerek ülke ekonomisine katkıda bulunmaktır.


Ürün ve Hizmetler

LTS, itme, çekme, kumanda , spiralleri, kontrol, kablosu, gaz , teli , Ankara , spiral , push , pull , control , cables , accelerator , cables , spare , part , caterpillar , komatsu, JCB, BOMAG, iş makinası yedek parça, çelik halat, gaz pedalı, sondaj ekipmanları, mikser, transmikser, transmikser kontrol kutusu, gaz teli, fren teli, kumanda telleri,

#itme çekme,spiral #iş makinaları yedek parça #mikser,transmikser #kontrol kutusu #push pull,cables


Benzer Firmalar