Anasayfa » Muhtelif hizmetler » İÇEL Muhtelif hizmetler » şah lojistik ith.ihr.gıda turz.inş.teks.san.ve tic.ltd.şti.

şah lojistik ith.ihr.gıda turz.inş.teks.san.ve tic.ltd.şti.


camişerif mah.5246 sk.soydan işh.a blk.k:2 d:8

Telefon1: 324-237 09 33

Telefon2:

Fax: 324-237 09 30

Web: www.sahlojistik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Şah Lojistik
Türkiye ve Dünya Nakliye sektörüne farklı bir hizmet anlayışı getirmek amacıyla kurulan Şah Lojistik müşterilerine komple çözüm paketleri sunan sektöründe uzman ve öncü bir firmadır. Şah Lojistik Uluslararası Taşımacılık Ltd. Şti. teknolojiye ve en önemlisi insana yaptığı yatırımlar ile mükemmel hizmet vermek üzere kurulmuştur.
Kara, hava ve deniz taşımacılığı, depo ve antrepo hizmetleri konularında tüm lojistik ihtiyaçlarını en uygun, hızlı ve eksiksiz olarak taşımanın gururu içindedir.
Başta İran olmak üzere Irak, Özbekistan, Türkmenistan ve diğer Türki Cumhuriyetleri, Suriye, Orta doğuya lojistik hizmeti vermektedir.

Şah Lojistik, Türkiye'de özellikle 2005 yılı sonrası gerçekleştirilen ihracat ve ithalat hamlelerinde; hizmet yelpazesini genişleterek, liman hizmetleri ve lojistik destekler sunarak müşterilerinin isteklerine eksiksiz cevap vermiştir.

ŞahLojistik Çözümleri;
Proje ve Ağır Yük Taşımacılığı
Depolama
Yurt içi ve Yurt dışı Nakliye
Konteynır Taşımacılığı
Karayolu Taşımacılığı
Denizyolu Taşımacılığı
Havayolu Taşımacılığı
Demir Yolu Taşımacılığı
Bu alanlarında uluslararası standartlara uygun  hizmet vermektedir.
Altyapısı sağlam, kendine güvenen ve takım bilinci içerisinde çalışan bir kadroya sahip olan Şah Lojistik, Mersin Merkez ofisinden müşterilerine ulaşmaktadır. Bu merkezde bulunan uluslararası iletişim ağı, yurtdışı ve yurtiçi lojistik koordinasyonu sağlamakta ve müşterilerimize büyük kolaylık sağlamaktadır.


Ürün ve Hizmetler

İran Nakliye Suriye Nakliye Özbekistan Nakliye Türkmenistan Nakliye Kazakistan Nakliye Azerbaycan Nakliye Ürdün Nakliye Lübnan Nakliye Bulgaristan Nakliye Romanya Nakliye IRAK Nakliye Gürcistan Nakliye

# # # # #


Benzer Firmalar