DİLPLUS


acıbadem mah akça agaç sok no:18/2

Telefon1: 0507 280 12 34

Telefon2: 0537 725 22 15

Fax: 0216 330 12 17

Web: www.dilplus.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:yok

ŞİRKET PROFİLİ

DİLPLUS 200B yılında kurulmuştur. Kuruluşundan bu yana hızlı şekilde gelişen DİLPLUS, Türkiye`nin dil eğitim rehberi olarak internet bilişim sektöründe hizmet vermektedir.

Güvenilir, modern ve kaliteli yabancı dil eğitimi almak isteyen kursiyerlerin bu süreçte dil eğitimlerine katkı sunmaktadır.

DİLPLUS, İngilizce, Almanca, İspanyolca, Rusça , Fransızca, İtalyanca ve sınav hazırlık programları eğitim sitesidir.

TOEFL, IELTS, TOEIC, KPDS, ÜDS, PROFICIENCY sınavlarına hazırlık kurslarının web sayfası bilgi içerigi bulunmaktadır.

Tüm bu eğitimlerden bireysel veya kurumsal olarak faydalanabilirsiniz.



VİZYONUMUZ

Sınırların kaybolduğu, toplumların ve kültürlerin küresel çatı altında buluştuğu çağımızda, iletişimin temel öğesi olan dil, değişen dünyaya açılan kapının anahtarı durumundadır.

DİLPLUS, temel bir ihtiyaç haline gelen yabancı dil eğitiminin eksikliğinden doğan sınırları kaldırmak için farklı eğitim anlayışı ile yola çıktı. Üstlendiğimiz misyon, dünyada yaygın olarak kullanılan dilleri günlük yaşamın her alanında etkin bir şekilde kullanımımızı sağlamaktadır.

En son teknoloji ile donatılmış internet sayfamızın faaliyetlerden her gün faydalanabilirsiniz. İlkemiz, modern toplumu oluşturacak bireysel gelişimi arttırmaktır.






Ürün ve Hizmetler

ingilizce kursu, almanca kursu, rusca kursu, ispanyolca kursu, fransizca kursu, italyanca kursu, sinav hazirlik programlari, kpds kursu, uds kursu, toefl kursu, ielts kursu, proficiency kursu, business english, is ingilizcesi, cocuklar icin ingilizce, yaz kurslari, dil kurslari, yabanci dil egitimi, yabanci dil dersleri, istanbul ingilizce kurslari, ankara ispanyolca kurslari, kadikoyde, besiktasta, taksimdeki yabanci dil kurslari, sinav testleri, ingilizce hocalari, ispanyolca ogretmeni, ozel ders ispanyolca, ingilizce ozel ders verenler, almanca kurslari, usca kurslari, ispanyolca kurslari, kpds kurslari, toefl kurslari, kpds hakkinda bilgi, cikmis sorular, basvuru yapmak, baslangic, orta, ileri seviye kursu, konusmak, anlamak, dinleme, online dil dersleri,

#ingilizce kursu #almanca kursu #ispanyolca kursu #rusca kursu #toefl kursu


Benzer Firmalar