Anasayfa » İnşaat sanayi » İSTANBUL İnşaat sanayi » PARKLİNE TRAFFİC SİNYALİZASYON VE OTOPARK İŞLERİ

PARKLİNE TRAFFİC SİNYALİZASYON VE OTOPARK İŞLERİ


İçerenköy Mah Birleşik sokak Mimoza Apt. No:1

Telefon1: 02165776548

Telefon2:

Fax: 02165776546

Web: www.parklinetraffic.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:2 | Memur:3 | İşçi:9
Dış Ülkelerle Bağlantıları:var

Park Line Traffic olarak kuruluş amacımız, tamamen kalite ve müşteri memnuniyetine dayalı olarak faliyetlerine devam etmektedir. Başarımızın sırrı, deneyimli kadromuz ile uygulama alanında şartnamelere, projeye ve trafiğe uygun materyelleri tayin etmemizdir.

Profesyonel olarak yol çizgi makinaları, yol çizgi boyaları, zemin uygulamaları, inşaat sektörü ve karayolları uygulama alanlarında 10 yılık deneyimli, çizgi uygulamalarında ise profesyonel olarak 6 yıllık deneyimli bir ekiple çalışmaktayız. Operatör kadromuzun başındaki bu deneyimli ve profesyonel ekiple her zaman daha iyi, daha kaliteli ve daha başarılı projelere imza atarak müşteri memniyeti odaklı faliyetlerimize devam etmekteyiz.

Park Line Traffic olarak geliştirdiğimiz özel ekipmanlar ve şablonlarla estetiğe ve işin butik olarak şık olmasına hep özen göstermekteyiz.

Yol çizgi makinaları, yol çizgi boyaları, zemin uygulamaları, sinyalizasyon, otopark çizgileri, otopark zemin kaplamaları, levha projelendirme ve uygulamalarında elimizden geldiği kadar kaliteli ve kalıcı hizmetler sunarak devam etmekteyiz. Gelişen teknolojiye ayak uydurarak faaliyet gösterdiğimiz her alanda uzmanlaşmaktayız. Park Line Traffic, çağdaş, yenilikçi ve dinamik bir yapılanmayla geçmişinden aldığı güçle yarınlara güvenle bakmakta ve gelişmesini sürdürmektedir.

Yol çizgi makinaları, yol çizgi boyaları, zemin uygulamaları, sinyalizasyon, otopark çizgileri, otopark zemin kaplamaları, levha projelendirme ve uygulamalarında sizlere daha iyi hizmet vermeyi kendimize bir hedef olarak belirleyip, bu yolda hizmet kalitemizi arttırmaya çalışacağımızı bildirir, çalışmalarınızda esenlikler dileriz.

Park Line Traffic
Sinyalizasyon ve Otopark Yol Çizgileri


Ürün ve Hizmetler

otoparkdizayn, yolcizgileri, otopark, yolçizgisi, park Çizgisi , oteller, Site, Kapalı ve Açık Otoparkları, Numaralandırma, Kolon Boyama, Resimli İşaretler , Yönlendirme Okları Fabrikalar , Forklift Yollar , Yaya Yolları , Tehlike Bildirimleri Yönlendirm

#otoparkdizayn, yolcizgileri, otopark, yolçizgisi, #otoparkdizayn, yolcizgileri, otopark, yolçizgisi, #otoparkdizayn, yolcizgileri, otopark, yolçizgisi, #otoparkdizayn, yolcizgileri, otopark, yolçizgisi, #otoparkdizayn, yolcizgileri, otopark, yolçizgisi,


Benzer Firmalar