Aybey Kırtasiye


Tuna Mah. Etibank Cad. No:118

Telefon1: 2242537141

Telefon2:

Fax: 2242569946

Web: www.aybeykirtasiye.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1984
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Aybey Kitap Kırtasiye olarak Nisan 1984 yılında Bursa’da kuruldu. Başlangıçta küçük bir okul kırtasiyesi olarak başladık. Daha sonra gelen talepler doğrultusunda ürün yelpazesi genişleyerek devam etti ve bu günlere geldik. Yerli ve ithal bir çok ürünün satışını yapıyoruz. Bunlar arasında kırtasiye ürünleri, Dini, Milli ve ahlaki kitaplar, Hikaye, roman, yardımcı ders kitapları, oks v öss hazırlık kitapları, Büro Kırtasiye ürünleri, Cep telefonları, bilgisayar sarf malzemeleri, oyuncak çeşitleri, hediyelik eşya, ambalaj malzemeleri yanında birçok marka ürünlerin de satışını yapmaktayız.

Bu güne kadar daha çok Bursa müşterilerine hizmet ettik. Şu anda ise Bursa müşterilerinin yanı sıra Tüm Türkiye çapındaki müşterilerimize hizmet etmeyi amaç edindik.

Firmamız öncelikle müşteri memnuniyetini kendine prensip edinmiştir. Üstün kalite, uygun fiyat anlayışı ile 25 yıllık tecrübemizle çalışıyoruz.


Ürün ve Hizmetler

kitap, kırtasiye, renkli fotokopi, ambalaj, cep telefono klasör, mp3, bilgisayar, avea satış noptası, fatura ödeme merkezi, bukart dolum merkezi, kartuş dolumu, toner dolumu,

#kitap kırtasiye #fotokopi kimlik #avea mp3 #bilgisayar #cep telefonu


Benzer Firmalar