Antalya Tesisat & Elektrik


Çağlayan mah.Barınaklar bulvarı Tiryaki Apt. 142/2 Lara

Telefon1: 02423246417

Telefon2: 02423234998

Fax: 02423246417

Web: tesisatantalya.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


Antalya Tesisat & Elektrik 30 yıllık iş tecrübesi ile kuruluşundan bugüne günümüzün teknolojisini kullanarak kendini daima yenilemiş,iş disiplini, güler yüzlü hizmet ve ürün kalitesinden hiç bir zaman ödün vermemiştir.

“Daima Sizlerle Birlikte” sloganı ile bize ihtiyaç duyduğunuz anda bünyemizde bulunan konularında uzman,işlerinde tecrübeli ve sertifikalı kadrolarımızla siz değerli müşterilerimizin her zaman yanınızda olacağız.

ANA DEĞERLERİMİZ ;

Koşulsuz müşteri memnuniyeti,güvenilirlik ve süreklilik. Müşterilerimize beklediklerinden daha kaliteli hizmet sunma anlayışı ve etik değerlere bağlılık.
Kanunlara ve yasal düzenlemelere titizlikle uyulması.Etkin ekip çalışması ve takım ruhu.

Misyonumuz ;

Ev,işyeri,otel,villa,hastane,fabrika vs. tesisat ile ilgili tüm ihtiyaçlarınızda en etkin ve hızlı çözümleri üretmek , yapılacak işleri işinin ehli ustalar ve mühendis kontrolünde yaparak son kullanıcının hizmetine sunmaktır.

Vizyonumuz ;

Tesisat konusunda başarılı çözümlerle,farklılıklar yaratarak kalıcı üstünlükler sağlamaktır . Her zaman istikrarlı fiyat politikası sunmak,işi zamanında teslim etmek ve sektöründe tercih edilen,takdir edilen lider konumuna yükselmektir.


Ürün ve Hizmetler

Tesisat , Elektrik , Günısı , Yapı , İnşaat

#tesisat , elektrik #günısı , inşaat #yapı , fayans #kalebodur , boya #badana , montaj


Benzer Firmalar