Anasayfa » İnşaat sanayi » İZMİR İnşaat sanayi » erim elektirik & sıhhi tesisat

erim elektirik & sıhhi tesisat


1833 sokak no:38/b karşıyaka izmir.

Telefon1: 0232 382 28 20

Telefon2: 0535 773 65 16

Fax:

Web: www.erimtesisat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Şirket Profilimiz
Erim elektirik sıhhi tesisat 2006 yılında ufuk demirtaş tarafından kurulmuştur. Ana faliyet konusu ev işyeri fabrika elektirik tesisatı su tesisatı fabrika hava kompürasör tesisatı başta olmak üzere ege bölgesinin birçok yerinde önemli projeler tamamlamıştır.
Ana faaliyet alanlarının yanı sıra hazır mutfak banyo iç ve dış dekorasyon magaza ofis tasarım uygulamaları konularındada birçok faaliyetlerde bulunmuştur.
Müşteri memnuniyeti ve üstün kalite prensiplerinden ödün vermeden kaliteli ürün kaliteli hizmet sorumluluk sahibi hizmet kadromuzla bir marka haline gelmek ve devamlılıgını sürdürmek için çalışacagız.


Ürün ve Hizmetler

elektirik , sıhhi tesisat , pissu tesisatı , temiz su tesisatı , kat kalorifer tesisatı, kanal işleri hazır mutfak , banyo , tadilat dekarasyon , kople tadilat işleriniz yapılır . her güğzelligin ardında özverili bir çalışma vardır. sudan sebeblere kesin çözüm . erim elektirik & sutesisatı

#su tesisatı erimtesisat #sıhhi tesisat karşıyaka #erim elektirik sıhhi tesisat #karşıyaka elektirik #karşıyaka su tesisatı


Benzer Firmalar