ERGÜN EMLAK


Kadıköy

Telefon1: 0216000000

Telefon2:

Fax: 02160000000

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1993 yılından beri aynı adreste ERGÜN EMLAK adıyla dürüst bir şekilde profesyonelce çalışmamız en büyük referansımızdır.Firmamız deneyimi, profesyonelliği ve ileri teknolojik donanımlarıyla bu güne kadar sizlerin güven ve desteği ile hizmet vermeye devam etmiştir. İlkemiz,koşulsuz müşteri memnuniyeti olup kaliteli hizmetten, hizmette doğruluk-dürüstlük-açıklık ilkesinden ödün vermeyen çalışma prensibiyle ve çağın gereklerine uygun yaklaşımıyla sektörde farklılığını kanıtlayan firmamız birikim ve tecrübesini paylaşmak ve sektöre layık olduğu profesyonellik standardını ve kurumsal yapıyı kazandırmak amacıyla, yapmış olduğu tüm satış ve kiralamalar sonrasında gerek mal sahiplerine gerekse kiracılarına hizmet vermeye devam edip, tüm sorunların en ince ayrıntılarına kadar takipçisi olmuştur.
GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNDE DÜZGÜN ÇALIŞMAK BÜTÜN SERMAYEMİZDİR,ÇÜNKÜ KAYBETTİĞİNİZ GÜVENİN BEDELİ YOKTUR.KAZANCIMIZ ÖNCELİKLE SİZ SAYIN MÜŞTERİLERİMİZSİNİZ.


Ürün ve Hizmetler

Emlak Alım Satımı, Emlak Kiralama, Ekspertiz Hizmetleri, Emlak Danışmanlığı, Tapu Takibi, İpotek ve İpotek Fekki, Emlak Beyannamesi ve Gayrimenkul Sermaye İradı Beyannamesi vb.

#emlak , ergün emlak #kiralıklar, satılıklar #tapu, beyanname #konut, işyeri #emlak bilgi, ipotek


Benzer Firmalar