Anasayfa » Elektronik » Bilgisayar, Yazılım ve İnternet Teknolojileri » BURSA Elektronik » SekizDeSekiz Yönetim ve Bilişim Sistemleri

SekizDeSekiz Yönetim ve Bilişim Sistemleri


Konak Mah. Mimar Sinan Cad. No:5/3 Nilüfer Bursa

Telefon1: 0224 451 14 99

Telefon2:

Fax: 0224 451 17 88

Web: www.elektroy.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:4 | Memur:0 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Sekizdesekiz Yönetim ve Bilişim Sistemleri, Uludağ Üniversitesi mezunu elektronik mühendislerinin müteşebbis çalışmaları sonucu kurulmuş ve aktif olarak Ocak 2003’den itibaren iş dünyasının içinde yer almaya başlamıştır.
Bilişim sektöründe ülkesinde öncü, sonrada dünyada lider firmalardan
biri olmayı vizyon olarak belirleyen Sekizdesekiz, kendisi ile aynı vizyona
sahip kişi ve kuruluşlarla yürüttüğü projeleri de çalışmalarına katarak
hedefe giden yolda ilk günkü şevk ve gayretiyle ilerlemektedir.
Sekizdesekiz, altına imzasını attığı her işi, kaliteden ödün vermeksizin teknolojinin ve müşteri odaklı yaklaşımının bir sentezi olacak şekilde gerçekleştirmeyi kendine misyon edinmiştir.
Türkiye’de bilişim sektörünün hızla büyüyerek, kurumların vazgeçilmezi olduğu bu dönemde 21. yüzyıla yakışan çözümlerimiz, sürekli gelişen kadromuz ve kendimize duyduğumuz güven ile sektöre önemli katkılar sağlayacağımıza inanıyoruz.
Verdiği hizmetler konusunda ciddi ve bilinçli, teknoloji konusunda bilgili ve tecrübeli bir firma ile çalışmak isteyen tüm kurum ve kuruluşları çözüm sunmak üzere bekliyoruz.
Firma Profili
YAZILIM
SekizDeSekiz kendi bünyesi içerisinde hazırlamış olduğu eğitim yazılımlarıyla sektörde Öncü kuruluşlar arasındaki yerini almış ve her geçen gün yenilenen, güncel yazılımlarla eğitim dünyasının vazgeçilmezleri arasına girmeyi başarmıştır. Sekizdesekiz özel kurum ve kuruluşların yazılım ihtiyaçlarına sunduğu çözümlerle de yazılım alanında marka olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

ELEKTRONİK SİSTEM VE ÇÖZÜMLER
Elektronik konusundaki bilgi ve becerilerimizi yazılım alanındaki uzmanlığımızla birleştirerek
eğitim dünyası başta olmak üzere her sektöre çözüm sunabilecek bir alt yapıya sahip
olmayı amaçlıyoruz. Proje bazlı özel üretimlerle sadece kendimize değil tüm ülkeye
katma değer sağlamak için çalışıyor, yaptığımız tüm çalışmaların teknolojik olarak
bir önceki çalışmadan daha ileri olmasına önem veriyoruz.

SATIŞ PAZARLAMA
Müşterilerimizin ve iş ortaklarımızın ihtiyaç duyduğu ürün ve hizmetleri etkin ve verimli biçimde onlara ulaştırmak için profesyonellerden oluşan bir ekiple kararlı ve güvenilir bir yapıda çalışmaktayız. Kaliteden taviz vermeden doğru ürün ve hizmeti en uygun şartlarla sunabilmek için tüm yenilikleri takip ediyor ve müşterilerimizin memnuniyet yüzdesini her geçen gün bir adım ileriye taşıyoruz.

TEKNİK SERVİS ve DONANIM
Sekizdesekiz, sektör bağımsız şekilde tüm kurumların bilgi ve iletişim teknoloji altyapılarını iyileştirmek, hali hazırda çalışan sistemlerin sürekliliğini sağlamak amacı ile teknik destek anlaşmaları dâhilinde hizmet vermektedir.Teknik servis hizmetleri kapsamında verdiğimiz hizmetler;

1. Yıllık Bakım Anlaşmaları
2. Kurumsal Çözümler
3. Network Çözümleri
4. Sunucu (Server) Çözümleri
5. Lisans Çözümleri
6. Anahtar Teslim Projeler

İmza
SekizDeSekiz Yönetim ve Bilişim Sistemleri

ElekTRoy
Uzaktan Kumandalı Sınav ve Anket


Ürün ve Hizmetler

www.elektroy.com Hepimizin kabul ettiği ve çözmek için çareler aradığı bir problem olan öğrencilerin ya da katılımcıların verdiği cevapları ölçme ve değerlendirme eksiğimize ilaç gibi bir çözüm olan ElekTRoy Uzaktan Kumandalı Sınav ve Anket Sistemi (Oy Verme ve Cevap Verme Sistemi)`u sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz. Bilgi çağında; bilgiyi doğru değerlendirmede en büyük yardımcınız olacağını umarak sizler için hazırladığımız bu sistemi kullanarak öğrencilerinizin veya katılımcılarınızın hangi sorulara nasıl yanıt verdiklerini görebileceğiniz gibi soru bazlı olarak da verilen cevapları inceleyebilecek ve hangi sorunun nasıl cevaplandığını detaylı biçimde görebileceksiniz. Üstelik tüm bunları saniyeler içinde; hiçbir ara prosedür kullanmadan kağıt ve zaman masraflarından tamamen bağımsız bir biçimde elde edeceksiniz. Aynı zamanda gelişmiş soru bankası özellikleri ile gelişmiş bir soru bankası olarak da kullanılabilmektedir. Forum aracılığı ile soru veya test alışverişi yapılabilir, kendi hazırladığınız soruları internette paylaşabilirsiniz.

#Elektronik oylama #anket sınav #cevaplama yanıtlama #sistem keypad #akıllı sınıf


Benzer Firmalar