PRAMİT İNŞAAT&ELEKTRİK


İSTİKLAL MAHALLESİ DİLEKLİ SOKAK NO 4-E

Telefon1: 0222 221 37 17

Telefon2:

Fax: 0222 221 37 17

Web: www.eskişehirled.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:21
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


PRAMİT İNŞAAT ELEKTRİK 2000 yılında taahhüt amaçlı işlerde faaliyet amacı ile kurulmuş olup, kendi adına ve özel, kamu işlerinde yüklenici firma olarak iş yapmaktadır. Asıl yetki ve faaliyet alanımız elektrik taahhüt, tesisat kurulum, enerji nakil alanlarını içermektedir Bunun dışında ilimizde ve Türkiye`nin diğer illerinde inşaat alanında kaba ve ince işler (kalıp, duvar, sıva, iç-dış yalıtım, asma tavan, aydınlatma dekorasyon, pvc doğrama ve pvc uygulamaları vb. ) konusunda da faaliyet göstermektedir.
Sürekli yenilenen teknoloji ve çağın gereksinimleriyle gelişen dünyayla birlikte biz Pramit elektrik olarak yeni alanlarda faaliyet göstermeye devam ediyoruz. Gelişen teknolojinin aydınlatma alanındaki en büyük devrimlerinden biri olan LED ve led teknolojisinin sunduğu LED ürünlerinin geniş yelpazesi, uygulama çeşitliliğiyle çok fazla verim sağlamaktadır. Birçok alanda (ulaşım, tabela sistemleri, LED iç ve dış aydınlatma, bilgilendirme işaretleri vb.) hayal gücü sınırlarında oluşturulabilen sınırsız uygulama çeşitliliğiyle tüketiciye birçok seçenek sunmaktadır. Led ürünlerinin, modern ve estetik uygulama çeşitliliğinin yanı sıra enerji tasarrufuyla kazandırdığı avantajlarda, tüketicinin LED ve led aydınlatma ürünlerine yönelmesindeki en önemli nedenlerdendir.


Ürün ve Hizmetler

Firmamız Eskişehirde rgb ledlerle uygulanan çok renkli animasyonlara sahip led kayan yazı tabelaları, özel led tabelalar, led döşeme ile hazırlanmış görsel çalışmalar ve led döşemelerle ışıklandırarak aydınlatılmış değişik uygulamalar gerçekleştirmektedir. Eskişehirde bulunan firmamız sınırlarının dışındada çok fazla uygulama yapmaktadır. Türkiyenin birçok ilinde faaliyet alanlarında ve özellikle led kullanarak oluşturduğu farklı led sistemleriyle uygulamalar sunmaktadır. Eskişehirde led firmalarının başını çekmek isteyen firmamız, yenilikçi ve sistemiyle çok fonksiyonlu gelişmiş tabelalar 13 renkte bilgisayar destekli full kayan yazı , sıtandart kayan yazılar, istege göre istenilen ölcüve sekilde led tabela imalat ve montajı uygulamaktadır. Ayrıca lazer cihazlarıyla başlattığı görsel show cihazlarının ürün gamını geliştirerek, bu alandada fazlasıyla aktif olmayı hedeflemektedir. Lazerler yanı sıra led spot, led par gibi diğer disco, club, show ürünlerinede yönelerek bu alandaki ışıklandırma uygulamalarında, etkili uyglamalara imza atmak için yola çıkmıştır.

#taşeron,taahüt,plan proje #elektrik,led,kayan yazı,led tabela #pvc,inşaat,dekarasyon,tadilat,tamirat, #aydınlatma,dekarasyon #demir doğrama,hafriyat


Benzer Firmalar