ÇABUKEL EMLAK İNŞAAT LTD. ŞTİ


Binevler mah.alparslan türkeş bulv.akın ekmek karşışı Sevgi apt altı No:32/C Merkez - Kahramanmaraş

Telefon1: 0344 215 66 26

Telefon2:

Fax: 0344 215 66 26

Web: www.cabukelemlakinsaat.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1992
Çalışan Sayısı:35 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Şirketimiz sektörün tecrübeli isimlerini ve seçkin bir potföyü sizler için bir araya getirmiştir. Gerek teknik altyapımız gerekse isabetli ekspertiz analizlerimizle sektörümüzde fark yaratmak ve koşulsuz memnuniyet sağlamak için çalışmaktayız.

Çalışma ilkelerimiz gereği, yoğun ve sürümü yüksek bir rutin değil, doğru müşteriye doğru emlak,doğru inşaat,doğru fiyat ve yüksek memnuniyet üzerine odaklanmaktayız.

Tüm müşterilerimizin ihtiyaçlarını dinliyor ve olası en uygun alternatifi sunmak için çabalıyoruz.
Hayallerinizdeki, tam da aklınızdaki emlakları ve inşaatları size sunabilmek için çağrılarınızı bekliyoruz. .


Ürün ve Hizmetler

Müşterilerimize olası en doğru emlak ve inşaat seçeneklerini sunarak, sadece satış veya kiralama aşamasında değil emlak’ta ve inşaat’ta geçirilen her günün memnuniyet içerisinde geçmesini sağlamak. İhtiyaçların doğru analizi ve doğru ekspertiz ile müşterilerimizi sektörün en yüksek hizmet kalitesi standartlarıyla buluşturmak. Müşterilerimize hızlı, tutarlı ve güvenilir hizmet vermek. Sektörün yeniliklerini yakından takip etmek ve tüm gelişmelerden müşterilerimizin faydalanmasını sağlamak. Ülkemizin en büyük emlak ve inşaat sektörünün veritabanlarından birisini oluşturmak. Arzın çok yoğun olduğu sektörümüzde fark yaratarak marka haline gelmek

#çabukel emlak #çabukel inşaat #kahramanmaraş çabukel #k.maraş emlak çabukel #çabukel emlak maraş


Benzer Firmalar