Anasayfa » Oto kiralama » Turizm » İSTANBUL Oto kiralama » esya rent a car

esya rent a car


Dolapdere cad.No:128 pangaltı

Telefon1: 0212 232 63 95

Telefon2: 0531 360 77 78

Fax: 0212 247 04 01

Web: www.esyarentacar.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1978
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Oto Kiralama Sektöründeki tecrübesini 2007 mart ayında ticari unvanı;Engin Rot Balans Turizm Otelcilik Oto kiralama San. Tic. Ltd. Şti. olarak güçlü öz sermaye, dinamik ve profesyonel çalışanları ile birleştirerek uzun dönem kiralama sektöründeki lider firmalar arasında yerini almak amacı ile Esya Rent a Car markası altında kurulmuştur. Kurulduğu günden buyana sahip olduğu avantajlarla birlikte teknolojiyi yakından takip eden, müşterisi ile birlikte hareket eden, ortak çözümler üreten ve her şeyden önemlisi müşteri memnuniyetini ilkesini benimseyen bir anlayış içerisindedir. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da her yıl büyüme hedefi içerisindedir.



Ürün ve Hizmetler

Araç kiralama, Araba kiralama, Oto kiralama, Dizel araç kiralama, İstanbul araba kiralama, ucuz araç kiralama, Araç kiralamada, ekonomik araçlar her zaman için hazır olarak güvenli kendi servisinde bakımlarını yaptırarak, müşterisinin hizmetine vermektedir. araçlar genelde dizel yakıt tüketimlidir.

Filo kiralama hizmetinin yanı sıra günlük araç kiralama ve transfer hizmeti de verilmektedir. Filo kapsamı içerisinde ekonomik araç, orta sınıf araç, ticari araç ve üst sınıf araçlar bulunmaktadır.

#Araç kiralama #Araba kiralama #Oto kiralama #Dizel araba kiralama #Ucuz araç kiralama


Benzer Firmalar