Anasayfa » Tarım » Tarım Hayvancılık ve Gıda Sanayi » » erpul corporation

erpul corporation


Telefon1:

Telefon2:

Fax:

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

tarım makinaları,yedek parçalar,tarım makina ticareti,iç ve dış ticaret,tarım makina ticareti,her türlü yedek parça


Ürün ve Hizmetler


kombine hububat ekim mibzeri
Ekmeye ve yol pozisyonuna geçişi sağlayan tohum mibzeri 12, 14, 16, 18, 20, 22 ve 24 dişli olarak üretilirler. Yol açma yada ekim pozisyonuna geçini sağlayan otomatik kollar mibzerin ön orta tarafındadır. Ekim kolları geri çekmek suretiyle başlar; tekrar geri çekildiğinde yol açma pozisyonu alınır. Mibzer üzerinde ekme ayağının derinliğe batmasını ayarlayan dört basamaklı derinlik ayar derecesi vardır.
pancar,mısır,pamuk,ayçiçeği,tütün çapa makinası
Sıraya ekili; pancar, misir, pamuk, ayçiçegi, tütün, sebze gibi bitkilerin aralarini çapalamak için ideal olan bu makine, islenen toprakta taban yapmamakta, topraktaki nemin korunmasini ve yabani otlara karsi tam bir mücadele saglamaktadir. Birbirinden bagimsiz hareketli olan üniteler sayesinde engebeli arazi sartlarinda dahi çapalama derinligini sabit tutmaktadir. Isçilikten %70-80 tasarruf saglar.Sulamada tasarruf saglar. Her çesit bitki için çok fonksiyonlu ayarlama imkani sunar.
disk pulluk
Mevcut zirai şartlarla uyumlu olarak üretilirler. disk pulluklar; toprak kırma, toprak kaldırma, toprak çevirme ve toprak karıştırma gibi temel prensiplerle her tip toprakla çalışmak üzere üretilirler. Disk pulluklar, yeni tarlalar açmak için ve taşlı alanları işlemek için kullanılır. işlem yaparken büyük delik oluşumlarını ve sabanın üst parçasında çamur olmasını engeller. çim, yarıklar, çiftlik gübreleri tarafınca durdurulma ihtimali yoktur. ayrıca kayalıklı ve köklü yerlerde kolaylıkla kullan
çizel
Uzun süre toprağı sürmek suretiyle şekillenmiş olan toprak yüzeyini kırma; toprağı yatırmaksızın işlemek ve toprağın havalandırılması pulluk tipi sürmenin ana fonksiyonlarıdır.Ani baskı durumunda güvenlik pimleri harekete geçerler ve traktör ile şasenin hasar görmesini engellerler.Dişler, en uygun su altı açısı vermek suretiyle traktörden maksimum verimi almak üzere tasarlanmıştır.
disk harro
Taşımayı ve bölünmüş tarlada işlemi kolaylaştırır. Tarladaki operasyon esnasında monte etme modundan hareket moduna geçmek bir pimi takmak ve çıkarmak kadar basittir. İşlem tarlaları: anızları parçalara ayırma, tohum kaplamsını hazırlama, topraktaki organik maddeleri tırmıklama gibi özellikle yoğun yağmur alan iklimlerdeki aşırı büyüyen yeşil çimlerin mücadelesinde çok kolaylık sağlar.
kültivatör
Topragi yirtarak kabartmak, havalandirmak , toprak keseklerini parçalamak, yabanci otlari keserek köklerini toprak üzerine çikartmak, toprak yüzeyine atilan tohum yada mineral gübrenin karistirilmasi, gerekli ayarlama yapildiginda bitkilerin sira aralarini çapalamada kullanilir. Çok daha kolay bakim ve onarim imkani saglar. Yaglamali ve sementeli özel burç sistemi çok uzun yillar asinmadan çalisabilmeyi ve ekonomikligi saglamaktadir.
pülvarizatör
Engebeli arazilerde kol üzerindeki amortisör sayesinde ilaç bitkiye paralel olarak yansır. Çekilir tip makinemizin yüksek tekerlekli modeli mısır, pamuk ve buğdayda süne mücadelesinde başarılı olmak için özel olarak üretilmiştir. Bahçe pülverizatörleri ise püskürtme ve yüksek ağaçları ilaçlayacak güce sahiptir. Kümes ve ahırların dezenfekte ve yıkama işlerinde kullanılabilmektedir.
kare balya makinası
Tarlada biçilmiş ve kurutulmuş otun, yoncanın veya kışın hayvan yemi olarak kullanılabilecek diğer bitkilerin, hububat sapının yada samanının, depolanacak yere kadar taşınması ve depolanması oldukça zordur. Bunu kolaylaştırmak için yukarıda bahsedilen ürünler sıkıştırılıp paketlenerek taşınır. Böylece düzgün şekilli ot paketleri kolayca taşınarak, fazla yer kaplamadan kolayca depo edilebilirler. Aynı zamanda taşıma esnasında ve depolamada olabilecek kayıplar en aza indirilmiş olur.
diskli çayır biçme makinası
Yüksek hızla çim bitkilerini ya da farklı otlak bitkilerinin her tipini keser. Disklerin yere çok yakın olasından dolayı verimliliği artırır. Bitkileri, kolayca kuruyacak ve kolayca toplanacak bir biçimde keser. Hareketini kuyruk mili şaftından alır ve kesici üzerinde dönen bıçakların yardımıyla keser.
patates ekme makinası
patates topaklar halinde lastik bant için yükselen koymak, iki kasnak arasında dikey olarak hareket eder.En yüksek noktadan aşağı döner, açılan çukurlara patates topaklar halinde toprak yüzeyinden aşağı doğru ekilir.

# # # # #


Benzer Firmalar