Anasayfa » Deniz taşıtları ve yan sanayi » Metal ve Yan Sanayi » İSTANBUL Deniz taşıtları ve yan sanayi » UVK MÜHENDİSLİK GEMİ VE MAKİNA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

UVK MÜHENDİSLİK GEMİ VE MAKİNA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ


Batı Mah.Ihlamur Sokak No;18 Çadırcı iş merkezi Kat;4. No:104 PENDİK / İSTANBUL

Telefon1: 2164911506

Telefon2:

Fax: 2164835246

Web: www.uvkgemi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:36 (Yönetici:3 | Memur:3 | İşçi:30
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Şirket ortaklarının Gemicilik sektöründe 25 yıllık iş tecrübelerini ve birikimlerini ,uzman ve deneyimli kadrosuyla, , müşteri memnuniyetini ve çalışanların iş güvenliğini ön planda tutarak gemi işletmecilerine en iyi hizmeti, zamanında ve kaliteli olarak sunmayı ilke edinerek Güvenirlik,ve yüksek iş ahlakımız ile uluslararası standartlara uygun olarak ülkemiz gemi inşa sanayisinde yerini almak amacıyla kurulmuştur.

Firmamız faaliyetlerini gerçekleştirirken çalışanlarının, tedarikçilerinin ve çevrenin işçi sağlığı ve güvenliğinin istisnasız korunması ve çalışma ortamının sürekli iyileştirilmesi hususunu ana amaçları arasında saymaktadır.

- Bu bağlamda aşağıdaki hususların teminini ve idamesini taahhüt ederiz.

- Önceden tedbir alarak iş sağlığı ve güvenliği risklerinin ortadan kaldırılmasını yada kontrol altına alınmasını sağlamak.

- Faaliyetlerimizi gerçekleştirirken minimum risk ve maksimum güvenlik ilkesine bağlı kalmak İşçi sağlığı ve iş güvenliği faaliyetlerimizi sürekli iyileştirmek.

- Yürürlükte bulunan işçi sağlığı ve güvenliği ile ilgili yasal mevzuat ve idari düzenlemelere uymak;

- Tüm çalışanlarının bireysel işçi sağılığı güvenliği sorumluluklarının farkında olmalarını sağlamak amacıyla eğitimler vermek;


Belirlediği bu hedefe ulaşmak için tüm faaliyetlerinde insanı en değerli varlığı olarak kabul etmiş ve sağlıklı bir ortamı yaratarak, oluşabilecek her türlü kayıpları en aza indirmeyi öncelikli iş hedefi olarak benimsemiştir. Bu çerçevede, İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi uygulayarak çalışanların sağlık düzeylerinin geliştirilmesini ve iş veriminin artırılmasını sağlar.

Bunları gerçekleştirebilmek için;

- İş Sağlığı ve Güvenliği konuları ile ilgili tüm yerel ve ulusal kanun,yönetmelik ve standartlara uyar, ilgili Uluslararası
kuruluşların da tavsiyeleri doğrultusunda hareket eder.

- Meslek hastalıkları, İş Sağlığı ve Güvenliği konularındaki tüm riskleri değerlendirir ve koruyucu önlemler alır.

- Tüm çalışanların eğitimi ve katılımı ile tehlikeler kaynağında yok edilerek sıfır iş kazası ve meslek hastalığını hedefler.

- Faaliyetleri sırasında meydana gelebilecek herhangi bir kaza veya acil durumda kayıplarını en aza indirecek
sistemler geliştirir.

İşyerimizdeki tüm çalışanlarımız, ve tedarikçilerimizle işbirliği içinde çalışarak ilerlemek ve iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemimizin etkinliğini sürekli iyileştirmek vazgeçilmez şartımızdır.


Ürün ve Hizmetler

Hizmetlerimiz - Tasarım ve ProjelendirmeMüşteri isteği doğrultusunda balık avcı gemisi, yolcu gemisi ve hizmet amaçlı teknelerin kullanım amacına göre istenen tarzda tasarlanıp projelendirilmesi ve onaylanması firmamız tarafından yapılmaktadır. 2-Yeni Gemi İnşaasıProjelendirme aşaması tamamlanmış her tarz geminin müşteri isteğine göre omurgadan son haline kadar imalatı her türlü alt yapı ve teknik donanıma sahip ekibimiz tarafından yapılabilmektedir. 3-Gemilerin Bakım Onarım ve TadilatıKullanımda olan gemilerin kızağa alınıp boy verilmesi, genişlik ve derinlik verilmesi, saç değişimi, motor bağlanması ve her türlü tadilat ve değişimlerin yapılmaktadır. 4- Motor ve Mekanik Ekipmanların MontajıYeni imalat ve bakımdaki gemilerin ana makine ve yardımcı makine montajları, pompa, vinç, ırgat ve diğer mekanik ekipman montajları, bu alandaki profesyonel ekibimizle yapılmaktadır. 5- Torna ve Tesviye İşleriŞaft, Kovan, dümen takımları, role, makara gibi her türlü ihtiyaç duyulan torna işleri, tersane bünyesindeki torna atölyesinde kendi ekibimizle imal edilebilmektedir. 6- Mobilya ve Dekorasyonİmal edilen gemilerin yaşam mahalleri müşteri istekleri doğrultusunda istenen ahşap malzeme ile dekore edilerek, en konforlu mobilya dizaynı müşteriye sunulabilmektedir. 7- Boyama İşleriYeni imalat ve bakıma alınan gemilerin boya işleri, kendi bünyemizdeki ekibimiz ve zengin ekipman donanımıyla tersane hizmetleri içinde sunulmaktadır. 8- Elektrik DonanımıTersanede imalatı yapılan gemilerin elektrik ve elektronik donanımları müşteri istekleri doğrultusunda gerçekleştirilmektedir.

#gemi,yat #bakım,onarım #deniz,iş #inşaa,ulaşım #sevgi,aşk


Benzer Firmalar