Anasayfa » Danışmanlık hizmetleri » Muhtelif mal ve hizmetler » KOCAELİ Danışmanlık hizmetleri » Esen Grup profesyonel Apartman-Site Yönetimi ve Emlak Danışmanlığı

Esen Grup profesyonel Apartman-Site Yönetimi ve Emlak Danışmanlığı


Yüzbaşılar mah. Yüzbaşılar cad.Yuvam Apt. C blok No:2 Değirmendere/Gölcük/KOCAELİ

Telefon1: 0262 426 42 43

Telefon2:

Fax: 0262 426 42 43

Web: www.esengrup.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:2 | Memur:1 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Apartman - Site Is Merkezi Yoneticiligini Kocaeli ili Degirmendere beldesinde kurulan ESENGRUP YONETIM VE DANISMANLIK profesyonel kadrosu ile gerceklestiriyor.
Cati sorunlarindan havuz bakimina, peyzajdan guvenlige,dis cephe boyasindan kapici girisi cikis islemlerine kadar, apartmanda yapilmasi gerekeni, profesyonel yoneticiler yapiyor. iste bu sorunlarin cozulmesi, ve site sakinleri arasinda huzur ortaminin yaratilmasi icin bir yonetim sisteminin kurulmasi ve bir yonetici ile idare birliginin saglanmasi gerekmektedir.
Bu asamada yonetici vasfini site sakinlerinden secilen bir kisinin ustlenmesi ,gerek gorev, yetki ve sorumluluklar acisindan gerekse idarenin profesyonel ve bilincli bir sekilde yapilabilmesi acisindan zaman zaman sorunlar teskil etmektedir. Bu konudaki en buyuk sorunlardan biri yoneticinin belirli periyotlar ile degismesi sonucu deneyim kazanmanin mumkun olmamasi ve yonetim kalitesinin arttirilamamasidir.
Bir yoneticinin teknik idare, butce yonetimi, iletisim ozellikleri, insan kaynaklari yonetimi ve is planlama konularinda sahip olmasi gereken birikimler degisen her yoneticide bulunmayabilir.iste bu gibi sorunlardan dolayi basarili bir site yonetimi profesyonellesmeyi gerektirmektedir
Ortak yasam alanlarinda en cok karsilasilan sorunlardan bir tanesi olan, kimin yonetici olacagi , aidatlarin nasil toplanacagi , nereye ve nasil kullanildigi gibi sorunlar artik bizlerin sorumlulugunda. Profesyonellerden olusan ve Kocaeli ilinde bir ilke imza atan ESENGRUP Apartman-site-is merkezi Yonetim ve Danismanlik firmamiz,apartman ve siteleri uzman kadrosu ile yonetiyor.
Sistemin olmazsa olmaz 5 maddesi vardir;
Suratli, ekonomik, uzun vadeli ,kaliteli ve guvenilir bir ortam yaratmak.
SURATLi olmalidir cunku ; ortak yasam alanlarinda sorun buyumeden halledilmelidir ki maliyeti artmasin,insanlar huzur icinde yasayabilsin.
BiZ SURATLENDIRECEGIZ.
EKONOMiK olmalidir cunku ; ortak yasam alanlarinda isin maliyeti isin ne kadar profesyonel kadro ile yapildigiyla dogru orantilidir. Takibi yapilan is her zaman ekonomik olur . BiZ TAKiP EDECEGiZ.
UZUN VADELi olmalidir cunku ; ortak yasam alanlarinda cati,dis cephe vb. islerin kararlarini alip bunlari uygulatabilmek oldukca zahmetlidir. is yapildiginda da tam yapilmalidir ki uzun zaman maksimum verim alinabilsin.BiZ SORUMLU OLACAGiZ.
KALiTELi olmalidir cunku ; ortak yasam alanlarinda yapilan islerin hepsinin yani catidan zemine kadar ayni kalitede ve ustalikta olmasi gerekir.GARANTiSiNi BiZ VERECEGiZ.
GUVENiLiR olmalidir cunku ; ortak yasam alanlarinda yapilan hizmetlerin hem is guvenligi acisindan hem de aile ve cevrenizin huzuru acisindan karsilikli guvenin saglanmasi gerekir.HUZURU BiZ SAGLAYACAGIZ.
BiZ PROFESYONELiZ!!!
TEL: 0 262 426 42 43
ADRES: Yüzbaşılar mah. yüzbasılar cad. Yuvam


Ürün ve Hizmetler

Kocaeli ilinde Profesyonel Apartman-Site Yönetimi olarak hizmet veren şirketimiz; 1-İç, Dış cephe Boya Bakım Onarım. 2-Isı Yalıtım Hizmetleri. 3-İlaçlama Hizmetleri. 4-Bahçe Bakım Onarım.(Peyzaj) 5-Uydu ve Alarm Sistemleri.

#apartman #site #profesyonel #yönetim #emlak


Benzer Firmalar