Anasayfa » Çeviri hizmetleri » Muhtelif mal ve hizmetler » İSTANBUL Çeviri hizmetleri » ÜSKÜDAR TERCÜME BÜROSU SAYGINER HER DİLDE NOTER YEMİNLİ TERCÜME310 10 18

ÜSKÜDAR TERCÜME BÜROSU SAYGINER HER DİLDE NOTER YEMİNLİ TERCÜME310 10 18


Mimar Sinan Mah. Eski Adı ( Selmanağa Mah. ) Molla Eşref Sokak Pak İş Hanı No: 1 D:13

Telefon1: 02163101018

Telefon2: 05418847945

Fax: 02163101019

Web: www.sayginertercume.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Saygıner Noter Yeminli Tercüme Küreselleşen dünyaya ayak uydurmanız için sürekli kalite ve müşteri memnuniyeti anlayışıyla size hızlı ve güvenli hizmet sağlamaktadır.Ticari, teknik, sosyal, kültürel, tıbbi ve hukuki alanlardaki tüm metinlerinizi özenle tercüme ederek en kısa sürede elinize ulaştırmaktadır. İhtiyaç duyduğunuz acil çevirilerinizi (yazışma, telefon görüşmesi vs.) internet, telefon ve fax aracılığıyla gerçekleştirerek işinizi zamanında yapmanıza yardımcı olmaktadır. Uygun fiyat, hız ve çalışma esnekliğimiz sayesinde memnun kalır, işlerinizi kusursuz yürütürsünüz.

`` Saygınlık İçin, Saygıner Tercüme `` sloganı ile tercümeye ihtiyaç duyduğunuz anda bünyemizde bulunan konularında uzman, işlerinde tecrübeli ve sertifikalı kadrolarımızla siz değerli müşterilerimizin her zaman yanınızda olacağız.
Doğru tercümenin müşterilerimiz için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz ve bu konuda sıfır hatayla çalışmaya devam ediyoruz.

TEL: 0216 310 10 18
info@sayginertercume.com
www.sayginertercume.com


Ürün ve Hizmetler

Güveninizi kazanıyoruz, Ortağınız gibi işimizi benimsiyoruz, Kusursuz kalite ve hizmet anlayışıyla çalışıyoruz, İlişkilerimizi işin süresiyle kısıtlamıyoruz, Gizliliği ön planda tutuyoruz, %100 müşteri memnuniyetini prensip olarak esas alıyoruz, Branşında uzman tercümanlarımızla çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz, Güvenilirlik ve süreklilik sağlıyoruz, Müşterilerimize beklediklerinden daha kaliteli hizmet sunuyoruz, Etik değerlere bağlıyız.Kanunlara ve yasal düzenlemelere titizlikle uyuyoruz, Etkin ekip çalışması ve takım ruhu ile çalışıyoruz,

#tercüme çeviri #üsküdar tercüme bürosu #noter yeminli #yeminli tecüme #ingilizce almanca


Benzer Firmalar