BODRUM SOĞUTMA LTD .ŞTİ


Turgutreis cad.n:96/A Bodrum

Telefon1: 02523167503

Telefon2:

Fax: 02523167848

Web: www.bodrumsogutma.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:2 | Memur:1 | İşçi:5
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

FİRMAMIZ 1998 YILINDA YAT SANYİNE HİZMET VERMEK AMACIYLA KURULMUŞTUR. Teknolojik konstrüksyonu, birinci sınıf malzemesi, modern üretim yöntemleri, kalifiye çalışanları, uzun yıllara dayanan tecrübesi ve istikrarlı kontrol sistemleri BODRUM SOĞUTMA ürünlerine güven, fonksiyon ve yüksek kalite sağlamaktadır.

Biz BODRUM SOĞUTMA Ar-ge departmanı olarak, TUV ve diğer enstitülerle sürekli temas halindeyiz , ürünlerimizin geliştirilmesi ve sağlıklı üretimi için çalışmaktayız. Tüm ürünlerimizin bu enstitülerde, normlar gereğince kontrolü yapılmakta ve test edilmektedir. Kısaca şunu söyleyebiliriz ki, piyasaya sunulacak ürünler imalat aşamasında TUV ve diğer enstitülerin kontrolü altında üretilmektedir. Kaliteli ürün ve sağlıklı hizmet bilincinde hareket eden firmamız müşteri memnuniyetini daima ön planda tutmayı hedeflemektedir.

Üretim departmanında kalite kontrol ve iş güvenliği konularında bir çok altyapı çalışması olan firmamız ISO9000 belgesi konusundaki çalışmalarınıda sürdürmektedir.


Ürün ve Hizmetler

Firmamız 10 yılı aşkın süredir Bodrum merkezli olarak çevre marinalarada hizmet ağını yaymıştır.Didim, KuşadasıGöçek, Fethiye, Dalaman, Kaş, Fenerbahçe, Ataköy, Dmarin, Marintürk, Turgutreisi, Yalıkacaki, Gümbet marinalarında hizmet sunmakata olup kendi üretimimiz marin klimalarının montaj ve teknik destek, montaj konularında hizmetinizdedir.
Ayrıca dünya markaları CRUİSAİR, CONDARİA, VECOCLİMMA, FRİGİT, AQUAAİR, FRİGOMAR KLİMA VE SOĞUTMA SİSTEMLERİNİNDE TAMİR BAKIM YEDEK PARÇA TEMİNİ KONUSUNDADA HİZMET VERMEKTEDİR.




#yat,tekne #klima,soğutma #yat kiralama,yat inşaa #candaria.danfoss #scroll,cruisair


Benzer Firmalar