Bilberk Eğitim Merkezi


Yüksel Cad.8/19-20-21

Telefon1: 03124193657

Telefon2:

Fax: 03124184846

Web: www.bilberk.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1992
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

17 yıllık deneyim ve üstün başarılara imza atmış uzman kadrosuyla her zaman öğrencilerinin başarısı için çalışan kurumumuz sizinle tanışmaktan onur duyar.

Geleceğinizi ve başarınızı şansa bırakmamak için lütfen bizimle irtibata geçin. KPSS, ALES, DGS, İngilizce ve Bilgisayar eğitimlerinde sizleri de bir adım öne taşıyalım.


Ürün ve Hizmetler

bilberk, bilgisayar, kurs, bilgisayar kursu, bilgisayar kursu Ankara, bilgisayar kursları, ingilizce, genel ingilizce, elementary, pre-intermediate, intermediate, advanced, web tasarım, programcılık, işletmenlik, muhasebe, autocad, 3dsmax, matematik, öss hazırlık, kpss, kursu, kpds, üds, dgs, kpss ingilizce kursu Ankara, dil kursu Ankara, orhan öztürk, grafik tasarım, dreamweaver, flash kursu, photoshop, quark, word, excel, internet, corel, corel kursu, c++, visual basic, VB Kursu, delphi, genel kültür, bilgisayarlı muhasebe, teknik servis, meb onaylı sertifika, bilgisayar alım ve satım, xpert, expert, avrupa bilgisayar pasaportu, kızılay, ankara, meslek, eğitim, en iyi kurs, tecrübeli kurs, öğretim, 10 parmak, 2009 kpss, 2010 kpss, hazırlık atlama, ales, ales kursu, kpss Ankara, meb sertifika

#Bilgisayar #KPSS,KPDS #ALES,DGS #İngilizce #Özel ders


Benzer Firmalar