Ahşap Parke Market


Hızırbey Cd. No: 100 Fikirtepe - Kadıköy

Telefon1: 90 216 550 65 58

Telefon2: 90 216 450 17 35

Fax: 90 216 348 44 52

Web: www.ahsapparkemarket.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1991
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:5
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Avrupa ve Uzak doğudan ithalat

1991 yılında ahşap parke imalatı ile sektöre giriş yapan firmamız, 2001 yılında imalata son vererek, Ahşap Parke Market adı altında İstanbul ofisinin açılması ile toptan ve perakende satış faaliyetleri içine girdi. Kısa zaman içinde satış ağını genişleten Ahşap parke Market İstanbul Anadolu ve Avrupa yakası ile birlikte, Ankara, İzmir, Adana ve Antalya gibi şehirler başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanına zemin parkeleri tedarik etmektedir.


Ürün ve Hizmetler


Alman Malı Laminat Parke`de Cazip Fiyatlar !
Alman Malı Laminat Parke`de bu fiyat kaçmaz. 32. Sınıf, AC4, yüksek sınıf, yoğun kullanıma uygun ve yeşil HDF tabakası ile uzun ömürlüdür. 4 kenarı kilitlenebilir özelliği ile neme karşı çok daha direnç gösterir. 3 farklı renk seçeneği ve sınırlı sayıda stoklarımızda bulunmaktadır
Uzak doğudan Bambu Parke ve Avrupa’dan Lamine Parke ithalatı yapmakta olan firmamız ithalat ağını her geçen gün geliştirmekte ve en son teknoloji zemin parkelerini pazara sunmayı hedeflemektedir. Ayrıca Romanya’da bulunan üretim tesislerinde fason olarak Meşe Parke imalatı yaptıran firmamız imalattan satış yapmaktadır. Türkiye’nin önde gelen yerli parke markalarının yetkili satış noktası olan Ahşap Parke Market, kaliteden ödün vermeyen, rekabetçi ve cazip fiyatları ön planda tutan, hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı hedefleyen politikası ile hizmetinizdedir.

#meşe parke, masif parke #bambu parke,lamine parke #laminat parke,parke montaj #ahşap parke,kayın parke #merbau parke


Benzer Firmalar