Anasayfa » Elektrik Genel » Elektrik elektronik » BURSA Elektrik Genel » ÜLKÜ OTOMOTİV ELEKTİRİK LTD.ŞTİ

ÜLKÜ OTOMOTİV ELEKTİRİK LTD.ŞTİ


Zekai Gümüşdiş Mah.Zafer Sok.No.30

Telefon1: 0 224 242 1197

Telefon2:

Fax: 0 224 243 9139

Web: www.ulkuotomotiv.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:18 (Yönetici:3 | Memur:1 | İşçi:14
Dış Ülkelerle Bağlantıları:




ÜLKÜ, otomotiv, elektrik San. ve Tic. Ltd. Şti. Türkiye’mizin sanayi kentlerinden Bursa’da 2002 yılında ticari yaşamına başladı. ÜLKÜ ilk olarak küçük bir atölyede fırça taşıyıcı ve kablo gruplama üzerine imalat hayatına başlamıştır.

Bugün ÜLKÜ, 350 m² kapalı alanda üretim ağını genişleterek üretimine devam etmektedir. Kalitesini eğitim ve tecrübeleri ile ispatlamış idari ve üretim personeli ile farkını ortaya koymuş durumdadır.

Dünya Markası olma yolunda planlı çalışmalar yaparak,emin adımlarla ilerleyen ÜLKÜ,toplam kaliteye verdiği önemi kurumsal sloganını ile her platformda öne çıkarmaktadır.’’Kalite Saygının İfadesidir!..’’

Ürün grupları arasında otomotiv sanayine yönelik bütün araçlara elektrik kablosu guruplarını standart ve seri üretmektedir ayrıca beyaz eşya grubunda kumanda panoları dahil bütün kablo aksamları yine seri ve standart olarak hizmet vermektedir.Bütün kablo çeşitlerini bünyesinde bulundurarak gerekli üretimi zamanında teslim etmenin mutluluğu içindedir.

ÜLKÜ,çalışanlarının bireysel ve toplumsal olarak gelişimlerine katkı sağlamak adına eğitsel ve kültürel gelişim programları yürütmektedir.Bu kapsamda şirket içi ve dışı eğitimler gerçekleştirmekte,haftalık sosyal gelişim programları ile tüm ekibinin stresten uzaklaşmasını sağlamaktadır.

Bununla birlikte dışa dönük eğitim ve seminer programları ile sektörü bilgilendirme faaliyetleri de yürütmektedir.Sürekli olarak Elektrik Mühendisleri Odaları,Elektrik Teknisyenleri Odaları ile Meslek Liseleri ve Meslek Yüksek Okulları ile birlikte hareket ederek sektörün bu yönüyle eksiklerini tamamlamayı sosyal sorumluluğu olarak görmektedir.
ÜLKÜ,yarının dünyasında lider bir marka olmak için,bugün yapılması gerekenleri fazlası ile gerçekleştirmektedir.bu yönde çalışmalarını dün olduğu gibi bugün de kaliteden ödün vermeden sürdürecektir


Ürün ve Hizmetler

KABLO DONANIMNLARI İMALATI ANA İMALAT DALI OLAN FİRMAMIZ OTOMOTİV SEKTÖRÜNE HİZMET VERMEKTEDR.BUNUNLLA BERABER BEYAZ EŞYA SÖKTÜRÜ VE MAKNACILARIN ELEKTİRİK İLGİLİ İMALAT SÜRECİNDE ÜLKÜ OTOMOTİV CÖZÜM ORTAĞI NOKTASIDA HİZMET VERERK ÜRETTİĞİ CÖZÜMLERİ SERİ İMALATA DÖKEREK HİZMETİ HIZLI VE DAHA KALİTELİ HALA GETİRMEKTEDİR.

#KABLO TERMİNAL #SOKET KONTAKTÖR #SİLİKON KABLO #ÜLKÜ OTOMOTİV #HAZIR PANO


Benzer Firmalar