Anasayfa » Dekorasyon ve iç dekorasyon » Mobilya ve Dekorasyon » ANKARA Dekorasyon ve iç dekorasyon » 5BOYUT İNŞAAT DEKORASYON TAAH.VE TİC.LTD.ŞTİ

5BOYUT İNŞAAT DEKORASYON TAAH.VE TİC.LTD.ŞTİ


CEYHUN ATIF KANSU CAD.43.SOK.2/B BALGAT/ÇANKAYA

Telefon1: 03122879624

Telefon2: 03122862229

Fax: 03122879667

Web: WWW.5BOYUT.COM.TR

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


Hakkımızda;

Müşterilerine konforlu, şık, ferah, kaliteli, yaşam ve çalışma mekanları sunmayı amaçlayan Boyut İnşaat Dekorasyon 2002 yılında Balgat/ANKARA’da hizmete girmiştir. 2005 yılı itibariyle 5 BOYUT İNŞ. DEK. TAAH. ve TİC. LTD.ŞTİ. olarak yepyeni bir anlayışla hizmet vermeye devam etmektedir.

Müşterilerimizin yaşam tarzları ve zevkleri doğrultusunda projelendirme, projeye uygun doğru ürün seçimi, güleryüzlü hizmet, uygulama, kalite kontrol, zamanında teslim ve gerekli organizasyonun yapılması firmamızın öncelikleri arasında gelmektedir.

Şirketimiz bu güne kadar gerçekleştirdiği projelerde başarısını kanıtlamış, kaliteden ödün vermeden çalışmalarını sürdürmüştür. Konut, villa, ofis ve iş yeri olmak üzere önemli projeleri hayata geçirmiş, önemli yaşam alanları yaratmıştır.

Şirketimiz müşteri memnuniyetini, insana değer ilkesini benimsemiş, yenilikçi ve deneyimli personeliyle hayallerinizi gerçeğe dönüştürmeye, hayatınıza yeni boyutlar kazandırmaya devam edecektir.

Vizyonumuz;
Faaliyet gösterdiğimiz her alanda yenilikçi olmak, teknolojik gelişmeleri sürekli takip ederek kaliteli ürün ve hizmet vermek, bunun için gerekli iş gücünü bünyemizde yaşatmaktır.

Misyonumuz;
Projelerimiz, çözümlerimiz, ürün gamımız, satış sonrası sağladığımız güvenirlilik ve yüksek iş ahlakımız ile sürekli tercih edilen önerilen ve müşterilerimiz için değer yaratan bir şirket olmak .

Kalite Anlayışımız;
* Güler yüzlü hizmet
* Güvenilir, kaliteli ve garantili hizmetler
* Sorunsuz ve zamanında teslimat
* Müşterilerin beklentisine cevap verecek doğru projeler üretmek
* Proje kapsamında kullanılacak ürünlerin amacına ve bütçeye uygun seçilmesini sağlamak
* Müşteri şikayet ve isteklerinde hızlı-en iyi çözümü üretmek
* Müşterilere en iyi ödeme koşullarını sağl


Ürün ve Hizmetler

IŞILKAPI ÇELİK KAPI, İÇ KAPI, HÜPPE DUŞAKABİN TEKNE KÜVET, TEKA ANKASTRE CİHAZLAR, ELİCA DAVLUMBAZ, BOYUT MUTFAK RAY DOLAP, BANYO DOLABI, İÇ MİMARİ, MİMARİ TASARIM, ANAHTAR TESLİM İŞ, EGEPEN PVC PENCERE KAPI SİSTEMLERİ, ALBERT GENAU BALKON CAMLAMA, SU VE KALORİFER TESİSATI, ELEKTRİK TESİSATI, LAMİNAT-LAMİNE-RABITA PARKE

#DEKORASYON #MİMARİ TASARIM #MUTFAK #RAY DOLAP #ÇELİK KAPI


Benzer Firmalar