Anasayfa » Oteller » Turizm » MUĞLA Oteller » THE BAY BEACH CLUB

THE BAY BEACH CLUB


fethiye günlüklü koyu

Telefon1: 0252 633 66 10

Telefon2:

Fax: 0252 633 65 52

Web: www.thebaybeachclub.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

The Bay Beach Club & Port Sığla Dalaman-Fethiye yolu üzerinde, “Günlüklü” koyunda, günlük ormanları içinde, deniz kenarında, kendine ait kumsalı ile doğal ortama özen gösterilerek inşaa edilmiş butik tarzda işletilen bir oteldir.
Dalaman Hava Limanına 38 Km. Fethiye Şehir merkezine 17 Km. olan tesis 50.000 m2 bir arazi üzerine kuruludur.

Tesisimiz tam pansiyon (+) olup, ayrıca ana restoranlarda alınan yemeklerde, kapalı şişe su, şarap, kola ve bira da ücrete dahildir.
Tesis, 46 adet, 25 m2 den, 86 m2 ye kadar değişik büyüklükte ve farklı nitelikte konaklama ünitelerinden oluşmaktadır. Tesiste, standart odaların yanısıra 1+1 ve 2+1 villalar da mevcuttur.

Tesiste 3 adet bar, açık ve kapalı restaurant, A’la Carte restaurant, market, kuru temizleme, yüzme havuzu, doğal göl, wellness ve fitness merkezi, ücretsiz dans dersleri verilen açık-kapalı dans merkezi bulunmaktadır.

Deniz ve havuz kenarında ücretsiz şemsiye, şezlong ve havlu hizmetleri verilmektedir.The Bay Beach Club 12 ay hizmet vermek amacıyla işletilmektedir.Masa tenisi, bilardo, mini golf, satranç ve plaj voleybolu gibi aktivitelerin yanısıra su ve doğa sporları olanakları da mevcuttur. Tekne ve balık tutma turları otelimizin yaz-kış devam eden aktivitelerindendir.Otelin özel koyunda, kendisine ait 16 yat kapasiteli bir yat yanaşma yeri vardır.Misafirlerimize; sağlıklı, huzurlu ve güzellik dolu bir tatil dileriz


Ürün ve Hizmetler

hizmet sektörü , konaklama , yiyecek içecek

# # # # #


Benzer Firmalar