Anasayfa » Demir çelik ürünleri » Metal ve Yan Sanayi » DENİZLİ Demir çelik ürünleri » Ekip Ferforje Dekorasyon Yarırım ve Pazarlama San.Tic. A.Ş

Ekip Ferforje Dekorasyon Yarırım ve Pazarlama San.Tic. A.Ş


Organize san 2. bölge denizli

Telefon1: 258 371 11 55

Telefon2:

Fax: 258 371 83 93

Web: www.ekipferforje.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:49 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ferforje sadece demir dövmek ya da şekil vermek değildir. Sanatsal ifadenin demir malzemedeki yansımasıdır. Ustanın elindeki maharettir, ruhundan yansıyan.

Ferforje çoğu sanatçının tercih ettiği bir malzeme olmasının yanında, 5000 yıldır insanlar tarafından yapılmakta olan demirciliğin sanata dönüşmüş halidir.

Ferforje, medeniyetin ilk günlerinden beri yapılarda, iç ve dış mekanlarda kullanılmakta olan dekoratif bir malzemedir.

Kimi zaman bir parmaklık olmuştur koruma amaçlı, kimi zaman bir kapı dostlarımızın araladığı, kimi zaman bir lambanın gövdesinden süzülüp aydınlatmıştır evlerimizi.

Demirin sanata dönüştüğü bu ekolden ilhamla, Ekip Ferforje, 1986 yılında EKE Şirketler Topluluğu`nun bir üyesi olarak hayata geçmiştir. Kuruluşundan itibaren hızlı ve emin bir şekilde gelişmesine devam etmiş ve pazar payını giderek arttırmıştır.

Artan talepler ve büyüyen pazar şartlarını takiben, Eylül 1997`de, Organize Sanayi Bölgesi`ndeki 5000 m2 kapalı, 3000 m2 açık alana sahip yeni yerine taşınmıştır.

İnsana ve doğaya saygıyı temel felsefe, kalite, termin ve fiyatı ana ilke edinen Ekip Ferforje 49 çalışanı ile aylık 500 ton demir işlemekte, üretiminin %50`sini İspanya, İngiltere, Almanya, ABD, Kanada, Fransa, İtalya, Afrika ülkeleri, Türki Cumhuriyetleri ve İsrail`e ihraç etmektedir.

Ekip Ferforje, tecrübesinden gelen güvenle, hem iç hem de dış pazarda giderek artan hacimde büyümeye devam etmekte ve müşteri portföyünü genişletmektedir.

Müşterilerimiz arkadaşlarımızdır. Bu felsefeden yola çıkarak, Ekip Ferforje müşterileri ile iş ilişkilerini çok sıkı temellere oturtma başarısını yakalamış, bunun yanı sıra müşteri mutluluğunu ve güvenini sağlamış ve sağlamaktadır.

Söz verdiğimiz gibi… Müşterilerimizin beklentilerini söz verdiğimiz şekilde yerine getirmekteyiz.

Ekip Ferforje, gelişen teknolojiye ayak uydurma bağlamında önemli yatırımlar yapmakta, personel eğitimleri ve üretim geliştirme süreçleriyle üst seviyelere doğru tırmanmaktadır.

Eke Şirketler Topluluğu`nun bir üyesi olarak, uzun yıllar bu sektörde olmanın verdiği güvenle ferforjede marka olmuştur.


Ürün ve Hizmetler

Avrupa Standartlarında yaptığı üretimle, ferforje kullanımını ve kullanım alanlarını genişleterek yapılarımıza ve mekânlarımıza, özgün estetik görünümler kazandırmayı amaçlayan firmamızın faaliyet alanları şu şekilde ana başlıklarda toplanabilir: * Her türlü dekoratif demir imalat ve montajı * Cumba modeli ferforje pencereler * Balkon duvar üstü ve merdiven modelleri * Bahçe için araç veya giriş kapıları * Ferforje mobilya ve aksesuarı * Ferforje samdan, lambader, aplik vs imalatı * Tatil Köyü, Otel, Site ve İş Merkezleri uygulamaları Üretilen demirlere mat endüstriyel siyah boyalı, daldırma elektrostatik galvanizli, elektrostatik toz boyalı ve epoxi üzeri poliüretan boya olarak uygulama yapılmaktadır. Demir, demir ile ahşap, demir ile mermer, demir ile camin mükemmel uyumunu içeren bütün ürünlerin imalat, montaj ve satışı EKIP FERFORJE güvencesi altındadır.

#ferforje demir #panel tel dekorasyon #tel panel çit #lama demiri #inşaat demiri


Benzer Firmalar