Billur Parke Ltd Şti


Sırma Sokak 19/a Siteler

Telefon1: 0312 350 35 35 pbx

Telefon2:

Fax: 0312 350 34 34

Web: www.camsanparke.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1985
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


BİLLUR PARKE LTD ŞTİ
Parke sektöründe çok uzun yıllarda hizmet vermekte olan BİLLUR PARKE yapmış olduğu yenilikler, Sektöre kazandırmış olduğu laminat parkeleri tüm ülkede ve başkent Ankara’da pazarlamasını yapan firmalar arasında ilk sıralarda yer almanın gururunu yaşamaktadır.
Bu ilke ile laminatı tüm Türkiye pazarına taşıyan ve aynı zamanda laminat’ı tanıtan BİLLUR PARKE, şuan birçok il ve ilçelerde 100 üzerinde bayilikleri bulunmaktadır. Sektörün devleri arasında yer alan BİLLUR PARKE LTD ŞTİ ithal etmiş olduğu parkelerin yanı sıra Yerli üretici ve Türkiye’nin en büyük mdf ve laminat parke üreticisi ÇAMSAN firmasının içanadolu bölge bayiliğini gururla taşımaktadır. Son yıllarda laminat parke sektörün’de başkent Ankara’da distribütörlüğü en üst çıtaya yükselten Billur parke,kendi ithal etmiş olduğu kronolüx firmasının Lüxfloor markasını adı altında üretim yapan ve luxembourg ithal eden firmamız, bayilerine toptan ve perakende bazında laminat parke teminini sağlamıştır. Avrupa’nın bu dev firmasına 2006 yılında bayilerine gezi düzenleyen billur parke, tesisin üretim hattını yerinde görmek üzere bayilerine fabrika gezisi düzenlemiş olup, parkenin nasıl üretildiğini, aynı zamanda bu dev tesisi yerinde incelemeyi bayilerine olanak sağlamıştır. Gezinin sonunda fabrika yetkilileri BİLLUR PARKE bayilerine vermiş olduğu eğitim üzerine lüxsembourg’da sertifikalarını bayilere taktim etmiştir. Aynı zamanda ithal laminat parkeleri Çin’den getirttiren billur parke ülkemize ilk TSE belgeli ,İSO ve Türkstandarları yeterlilik belgesine sahip ART PLUS markasını yurdumuza uzak doğunun en kaliteli parkelerini 2006-2007 yılları arasında bir milyonun üzerinde malzemeleri müşteri ve bayilerine tedarik etmiştir. Kaliteden ödün vermeyen BİLLUR PARKE aynı zamanda masif rabıta ve ahşap malzeme çeşitlerini ihtiyaç doğrultusunda, bayilerine ve müşterilerine genişletilmiş pazarlama ağı ile hizmet vermektedir
BİLLUR PARKE Merbau rabıta parkeleri Endonezya dan ülkemize kendisi ithal etmekte olup birçok bayilere konteynır bazında malzeme sevkiyatları yapmaktadır. BİLLUR PARKE çalışanları her zaman bayileri ile iç içe olup onların talepleri doğrultusunda hareket edip kalite ve REGULER malzemeler ve farklı ürünlere’de cevap vermektedir.
Kaliteli, Sağlamlık, Talep ve Güveni ilke edinen BİLLUR PARKE müşteri memnuniyetini her zaman yanında hissetmiştir. Bununla beraber yapmış olduğu ve tedarik etmiş olduğu ürünlerin hizmet öncesi ve hizmet sonrası desteklerini her zaman müşteri portvöy lerine sunmuştur. Yaşanan mekanlar’da, kalite her zaman bir önceliktir, bu öncelik hem insan sağlığı hem’de yaşam boyu kaliteyi birlikte getirmektedir, bu doğrultuda çalışmayı ilke edinen BİLLUR PARKE sizlere en iyi hizmeti vermekten gurur duymaktadır.
SİZ DOST VE MÜŞTERİLERİMİZE HER ZAMAN EN İYİSİNİ SUNMANIN ÖDÜLÜNÜ YAŞAMAKTAYIZ..
BİLLUR PARKE LTD ŞTİ


Ürün ve Hizmetler

Camsan parke
Çamsan parke
Lamine parke
Laminat parke
Parkelam parke
Pelilam parke
Parke
Lüxfloor
Kronolüx
Kronotex
Kronopol
Kronosiviss
Kronosiwis
Kronosivis
Floorpan parke
Moonloc parke
Vario parke
Şerifoğlu parke
Şerifoğlu lamine
Merbau parke
Merbau lamine
Merbau rabıta
Merbau
Merbao
Masif parke
Ahşap parke
Rabıta parke

# # # # #


Benzer Firmalar