Doktoragit.com


Palandoken cad. no 9 Çekmeköy

Telefon1: 02164442000

Telefon2:

Fax: 02164442000

Web: www.doktoragit.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Doktoragit doktor ve diş hekimlerinin boş randevularını online girebildiği, hastaların da 7/24 randevu alabildiği bir internet randevu platformudur.
Düşünün ki, bir doktora gitmeniz gerekiyor ve çok da işiniz var. Bir sürü doktoru arayıp, size uygun olan zamanda müsait olanı bulma zahmetine katlanmak yerine, Doktoragit`de kısa bir arama ile sonuca ulaşırsınız! Randevu alma artık kolay.
İhtiyacınız olduğunda, sadece bir kaç dakika içinde müsait olan bir çok doktor bulabilirsiniz. Hatta seçmenize yardımcı olmak için, profillerine, eğitimlerine ve aldıkları yorumlara göz atabilir, istediğiniz doktordan randevunuzu alabilirsiniz. Dahası tüm bunları gece yarısı bile yapabilirsiniz, sadece sitemize girin ve randevunuzu alın!


Ürün ve Hizmetler

Doktoragit doktor ve diş hekimlerinin boş randevularını online girebildiği, hastaların da 7/24 randevu alabildiği bir internet randevu platformudur. Doktorların eğitimleri, konuştukları diller, profilleri ve Google haritasında işaretli adreslerine ait bilgilere ulaşılır.
Bu site evinizden, işyerinizden ya da seyahat esnasında 7/24, kolaylıkla İstanbul`da bir doktordan randevu almanızı sağlar.

Sadece basit bir kaç tıkla istediğiniz zaman için uygun olan doktorları tarayabilir ve seçeceğiniz doktordan randevunuzu kendiniz alabilirsiniz. Sabah erken, akşam ya da gece yarısı farketmez bu servis haftanın 7 günü 24 saat aktiftir. Artık doktorunuzun muyenehanesine telefonla ulaşmak için uğraşmanıza gerek yok!

#istanbul çekmeköy #diş hekimi #online randevu #doktor randevu #diş hekim randevu


Benzer Firmalar