AFROPC


İstiklal Cad. Galatasaray Lisesi`ni geçince Yapı Kredi Kültür Merkezi`nin karşısında No: 112 / 114 Kat :4 (Pera Müzik Evi üst katı) Beyoğlu - İstanbul

Telefon1: 212 249 94 97

Telefon2: 212 249 56 22

Fax: 212 249 91 12

Web: www.afropc.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:1 | Memur:5 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:VAR

Hakkımızda
İstanbul Beyoğlu’nda kurulmuş olan yeni firmamızın öncelikli hedefi;

Müşterilerimizle yapmış olduğumuz işlerdeki (teknik destek, bilgisayar satışı ve sonrası, web tasarım hizmetleri, yedekleme üniteleri vb.) titizlik ve hassasiyet doğrultusunda, müşterilerimize karşı saygılı ve ticari gereksinimlerine uygun bir şekil de güler yüzlü ve anlayışlı hizmet öncelikli ilkemizdir.
Firmamızın, sadece yaptığı işler ile anılması ve yapılan işin bitiminde ve geri dönüş çerçevesinde hizmetlerinin asla eksilmemesi ile kalite çıtasını en yüksek seviyeye çıkarma hedefi her daim ilkelerimiz arasında yer alacaktır.

Hizmetlerimiz
Firmamızın faaliyet gösterdiği alanlar kısaca şöyledir;
*Bilgisayar Donanım : Oem Parça Satışı, Teknik Destek ve Bakım Onarım, Masa üstü ve Notebook Bilgisayar Satışı
*Web Tasarım: Dinamik ve Statik Web Sayfaları Düzenlemesi, Kurumsal/Bireysel Web Sayfaları Hazırlanması
*Aylık Bakım Anlaşmaları: Aylık, 3 Aylık, 6 Aylık, ve Yıllık Genel Bakım, Haftalık Düzenli Kontrol.
* Bireysel Bakım Anlaşmaları: Antivirüs, Trojan ve Sistem Çökmelerine Karşı Genel Bakım.
*Kurumsal Bakım Anlaşmaları: Aylık, 3 A ylık, 6 Aylık ve Yıllık Genel Bakım. Antivirüs, Trojan ve Sistem Çökmelerine Karşı Genel Bakım. Antivirüs, Trojan ve Sistem Çökmelerine Karşı Veri/ Data Yedekleme Üniteleri.
* Yedekleme Üniteleri : Özel tasarlanmıs Server/ Sunucularımızda Firma veya Şahıs Veri/ Data Bilgilerin Yedeklenmesi ve Sistem Çökmesinde Tekrar Yüklenmesi.
*Hard Disk Bakım Onarım ve Data Kurtarma
*Network Çözümleri: Bilgisayar ve Network sistemindeki; sorunların çözülmesi, gündelik, pratik veya profesyonel ihtiyaçların kolaylaştırılması doğrultusunda çözü önerilerimiz bulunmaktadır.
.


Ürün ve Hizmetler

Bilgisayar Donanım , Web Tasarım, Aylık Bakım Anlaşmaları, Bireysel Bakım Anlaşmaları, Yedekleme Üniteleri, Hard Disk Bakım Onarım ve Data Kurtarma, Network Çözümleri

#Bilgisayar Donanım,Aylık Bakım Anlaşmaları #Web Tasarım,Bireysel Bakım Anlaşmaları #Kurumsal Bakım Anlaşmaları Yedekleme Üniteleri , #Hard Disk Bakım Onarım ve Data Kurtarma,Network Çö #


Benzer Firmalar