Anasayfa » Kimya ve Yan Sanayi » ANKARA Kimya ve Yan Sanayi » BARAN BOYA KALIP SİLİKONU CAM ELYAF POLYESTER

BARAN BOYA KALIP SİLİKONU CAM ELYAF POLYESTER


ÇALIM SOKAK 30/3 SİTELER

Telefon1: 350 39 50

Telefon2: 394 44 21

Fax: 353 64 66

Web: www.baranboya.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

FİRMA PROFİLİ

1998 yılında Sinan KARADAĞ tarafından ANKARA da kurulan BARAN BOYA POLYESTER MOBİLYA İNŞAAT SANAYİ TİCARET LTD.ŞTİ. mobilya ve sanayi sektörüne yönelik boya,vernik, tiner, kompozit sektörüne yönelik polyester reçine, epoksi reçine, cam elyafı ve takviye çeşitleri ile müşterilerine hizmet vermeye başladı.

ANKARA da polyester,boya,mermerit ve fiberglass sektörüne ağırlık veren firmamız geniş ürün yelpazesiyle müşterilerine sadece ürün değil çözüm ortağı olarakta hizmet vermektedir.



VİZYONUMUZ


Değerlerimiz, bilgimiz ve çalisanlarimizla, müsterilerimizin ve tedarikçilerimizin memnuniyetini saglamak ve gelisime pararel olarak kaliteli ve güvenilir ürünler sunmak temel amacımızdır.



MİSYONUMUZ


Sürekli gelisim anlayisi ile, bilgi ve tecrübemizden yararlanarak, ürün ve hizmetlerimizi müşterilerimizin beklentilerine uygun hale getirmek. Müsterilerimiz ve tedarikçilerimizle köklü ve uzun süreli iliskiler kurmak. Tüm çalisanlarimizi tesvik etmek ve basarilarini desteklemek. Olasi tüm firsatlari degerlendirerek ortaklarimiza ve yatirimcilarimiza ekonomik deger katmak.



Ürün ve Hizmetler


Döküm Polyester
Döküm Tipi Polyester, döküm amaçlı kullanımlar için özel olarak hazırlanmış esnek polyesterdir. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ Döküm Polyesterler, orta reaktivitede, genel maksatlı döküm reçinesi olup, yumuşak ve esnektir. GÖRÜNÜM Berrak, orta viskozitede, sıvı KULLANIM ALANLARI Özellikle küvet, lavabo, suni mermer,mermerit, mutfak tezgahı, masa kenarları ve ayakları, santrifüj, çubuk düğme, süs eşyası, v.b. üretimler için güvenle kullanıl
EKONOMİK KALIP SİLİKONU, RTV 2 KALIP SİLİKONU, KALIP AYIRICI, KALIP SİLİKONLARI, DÖKÜM POLYESTERİ, ELYAF POLYESTERİ, AKRİLİK POLYESTER, CAM ELYAFI, CAM ELYAF, CAMELYAF, CAM ELYAF TAKVİYELİ POLYESTER, POLİYA POLYESTER, SPREY BOYA, ÖZEL DOLUM SPREY BOYA, OTO SPREY BOYA, SPREY BOYA FİYATLARI, POLYESTER FİYATLARI, UYGUN SPREY BOYA, ANKARA BOYA, BOYA ANKARA, SPREY BOYA ANKARA, MERMERİT MALZEMESİ ANKARA, İÇ ANADOLU POLYESTER DÖKÜM, MERMERİT JELKOT, 213 JELKOT,

#kalıp silikonu #polyester reçine #döküm tipi polyester #sprey boya #boya tabancası


Benzer Firmalar