Anasayfa » Sağlık hizmetleri » İSTANBUL Sağlık hizmetleri » Saç Ekim Yetkin Bayer saç ekim doktoru

Saç Ekim Yetkin Bayer saç ekim doktoru


Vali konağı Cad. 21/5 Nişantaşı /

Telefon1: 0 532 797 20 71

Telefon2:

Fax: 0 532 797 20 71

Web: www.sacekim.biz

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

SAÇ EKİMİ DÜŞÜNEN HASTALARA ÖNEMLİ UYARILAR!
29.5.2005 (BGBİ. I. S. 2570) tarihli yasayla kapsamı genişletilen Tedavi İlaçları Reklâm Kanunu’na göre 01.04.2006 tarihi itibariyle hastaların tedavi/operasyon öncesi ve sonrasına ait görüntülerini reklâm amaçlı sergilemek yasaklanmıştır. Bu nedenle web sitemizde operasyon öncesi/operasyon sonrası fotoğraflarını sunamıyoruz

Saç ekimi yaptırmaya karar verdiyseniz; sizi bilgilendiren kişinin operasyonu yapacak doktor olmasına çok dikkat ediniz.

Greft hesaplarını ve operasyon planlarını yapanın, işlemi gerçekleştirecek kişinin doktor olması çok önemlidir. Saçlarınızı doktorun kendisi mi yoksa yardımcı sağlık personeli mi yoksa sağlık eğitimi bile almamış birilerimi ekecek, bunu bilerek karar verin. Aksi takdirde; ekim sonrası tıbbi komplikasyonlarla karşılaşmanız kuvvetle muhtemeldir.

En aldatıcı cümleye sakın kanmayın !

“Doktor kontrolü altında saç ekimi “ en aldatıcı ticari bir slogandır. Doktorun kendisinin yapmadığı anlamındadır; Doktor başta bir 10 dakika görüntü verir, sonra hastaya işlemlerinin başlangıçtan sonuna kadar hemşire vb. gibi elemanlara bırakır, arada bir hastaya gözükerek çalışanların kafasına okşar, aferin çocuklar gayet iyi olmuş devam edin diyerek hastanın gözünü boyar ve ortadan kaybolur. Bu tür doktorlardan uzak durun ve işlemin bizzat doktor tarafında yapılmasını ısrarla talep edin.

Saç ekim doktoru, işlemin başından sonuna kadar operasyonu gerçekleştirmek zorundadır: anestezi, fue mikro motoru ile greft çıkartılması, kanal açılması ve greflerin pensetle kanallara yerleştirilmesi aşamalarını kendisi yapmak zorundadır.

Greflerin pensetle kanalları yerleştirilmesi esnasında hemşire doktora eşlik eder.

Toplama ekibe kesinlikle ekim yaptırmayın yoksa sorun yaşadığınızda aynı ekibi bir daha toplayamayabilirsiniz.

Olabildiğince çok soru sorun bunun için görüşme öncesi olabildiğince

Okuyun, bu sizin soru kalitenizi artırır.

Mutlaka birkaç yerden görüş alın bu sizin bilgi düzeyinizi artıracaktır.

Saç ektireceğiniz doktora karar vermeden önce; size gösterilen montajlanmış resimleri değil, doktorunuzdan çok sayıda canlı örnek göstermesini talep ediniz.

Maalesef ekim öncesi ve sonrası fotoğrafları, fotoshop programı ile oynanarak ekim sonuçlarındaki yetersizliklerini örtbas etmektedirler.

Ayrıca ekimden sonraki muhtemel görüntünüzü yansıtan bilgisayar programları tamamen ticari şov amaçlı olup, yansıttıkları görüntüler gerçek dışı dolayısı ile yeterince güvenilir değildir. Bu programlarla ekim adayları sıkça suiistimal edilmektedir.

Bilgisayar programıyla “ekimden sonra böyle olacak” sözüne temkinli Yaklaşın, yoksa hayal kırıklığına uğrarsınız.

En önemlisi ise, saç ekim operasyonunuzun hastane ameliyathanesinde gerçekleşmesidir.

Güzellik merkezlerindeki ameliyathaneler (küçük operasyon odası olup, steril ortam mevcut değildir.) Buralarda saç ekimi gerçekleştirmek, hijyenik, sağlıklı, güvenilir ve yasal değildir.

Güzellik Merkezlerinde


Ürün ve Hizmetler


#saç ekim , saç ekimi , fue saç ekimi , fut saç eki #saç ekimi merkezi , saç ekim merkezleri #saç ekim fiyat saç ekim resimleri saç ekim ücretle #saç ektirme fiyatları saç ekimi fiyatı saç ekimi m #yetkin bayer , saç ekimi doktoru


Benzer Firmalar