ATILIM MERDİVEN FİYATLARI


Nişanca Mah Nişanca Cad No 15 Eyüp / İSTANBUL (Koçtaş Edirnekapı karşı sokağı)

Telefon1: 0212 417 74 12

Telefon2:

Fax: 0212 674 25 02

Web: www.merdivenfiyatlari.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ATILIM AHŞAP MERDİVEN SİSTEMLERİ’NİN TARİHÇESİ


Atılım Yapı 1994 yılında İstanbul’da Yapı Sektöründe faaliyete başladı. 2004 yılında sektörün ihtiyaçları doğrultusunda merdiven imalatına yöneldi.

Atılım Ahşap Merdiven Sistemleri, İstanbul – Eyüp ’teki fabrikasında Merdiven İmalatı yapmakta ve ürünlerini nihai tüketiciyle buluşturmaktadır.

2007 yılında kalitemizi ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi belgesi ile belgelendiren firmamız, sürekli gelişim, kalite ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Firmamız; Fabrikalara, Otellere, Kobi ve her çeşit İş Yerine, Villalar, Dubleksler ve Toplu Konutlara, Dar ve Geniş Mekanlarda rahat çıkışlar sağlamak amacında sağlam ve estetik merdivenler üretmektedir.

En son teknoloji ve nitelikli elemanlarıyla, projeden montaj aşamasına kadar titiz bir çalışma ile müşteri memnuniyetini esas alarak, zamanında teslim etmeyi gelenek haline getirmiştir.

ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi belgesi almaya hak kazanan firmamız kalitesini grurla belgelendirmektedir.

Gelişen Teknolojiyi Ahşapla Birleştirip İleriye Taşımaya Devam Edeceğiz.


Ürün ve Hizmetler

merdiven fiyatları, ahşap merdiven, döner merdiven, AHŞAP MERDİVEN, u dönüşlü merdiven, atılım merdiven, atılım ahşap, atilim, merdiven, merdivenci, DÖNER MERDİVENLER, Döner merdiven, merdiven, ahşap merdiven, döner merdiven merdivenler, merdivenciler, merdiven basamağı, basamak, korkuluk, küpeşte, ahşap küpeşte üretim yapılmaktadır.

#merdiven fiyatları, ahşap merdiven #döner merdiven, Ahsap merdiven #u dönüşlü merdiven, atılım merdiven #atılım ahşap, atilim, merdiven #merdivenci, DÖNER MERDİVENLER


Benzer Firmalar