Anasayfa » Halı kilim » Mobilya ve Dekorasyon » İZMİR Halı kilim » sahil halı yıkama 371 51 21

sahil halı yıkama 371 51 21


venüs sk no:27 d.1

Telefon1: 0232 371 51 21

Telefon2: 0232 239 02 65

Fax: 0232 277 31 78

Web: www.narliderehaliyikama.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:4 | İşçi:5
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


tel:0232 371 51 21
:0232 239 02 65

Halılarınızın temizliği için göstermiş olduğunuz özeni ve bu özenin bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Sağlıklı bir yaşamın temel şartı bilimsel temizliktir. Yaşadığınız her yerin temiz , bakımlı,dezenfekte edilmiş ve olabildiğince hijyenik olması çağımızın gereğidir.
Sahil Kalite Halı Yıkama olarak teknolojik ekipmanlarımız ve uzman personellerimizle halılarınızın ilk günkü kadar temiz olması için hizmet vermekteyiz. Kuruluş aşamasından beri müşteri memnuniyetine önem veren firmamızın prensibi verdiği hizmeti herhangi bir firma tarafından daha mükemmeli yapılamayacak kalitede yapmak ve aynı kalite paralelinde hizmet veren firmalar arasında en uygun fiyatlarla hizmet sunmaktır.


Ürün ve Hizmetler

karsiyaka hali yikama, bornava hali yikama, karşıyaka halı yıkama, bornava hali yikama, izmir hali yikama, hali, izmirde hali yikama, hali yikamaci, halı yıkamacı, girne hali yikama, girne halı yıkama, alaybey halı yıkama, alaybey hali yikama, bostanlı halı yıkama, bostanli hali yikama, bahcelievler hali yikama, k.s.k hali yikama, evka, hali yikama, el halısı yıkama, halı overlok, mavisehir hali yikama, hali, cin hali yikama, shaggy hali yikama, mevsim hali yikama, buca hali yikama, halı yıkamacılar, kent halı yıkama, izmirlinin hali yikamasi, tersane hali yikama, özkanlar hali yikama, osmangazi hali yikama, konak hali yikama, alsancak hali yikama, termal hali yikama, ılıca hali yikama, ışık hali yikama akalite hali yikama, balcova hali yikama, göstepe hali yikama, izmir hali yikama halı izmir konak hali, balçova hali, hali narlidere, alo hali yikama

#karşıyaka halı #karsiyaka hali yikama #bornava hali yikama #izmir hali #hali yikama izmir


Benzer Firmalar