Anasayfa » Halı kilim » Mobilya ve Dekorasyon » İZMİR Halı kilim » mevsim halı yıkama TEL: 277 31 78

mevsim halı yıkama TEL: 277 31 78


urla 4 yol kavşağı

Telefon1: 0232 371 51 21

Telefon2: 0232 239 02 65

Fax: 0232 277 31 78

Web: www.narliderehaliyikama.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:11 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:13
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

tel:0232 371 51 21 -754 25 83 277 31 78 - 239 02 65 - 440 49 25

Her Mevsim Halı Yıkama Tesisleri İzmir


* HALI YIKAMA İLE İLGİLİ BAZI ÖNEMLİ HUSUSLAR


-Öncelikle bu işi yapan firmaların yeterli bilgi ve tecrübesi olmalıdır.

-Halı yıkama işinde oto yıkama ekipmanları kullanılmamalı, hijyenik bir ortamda halı yıkama için geliştirilmiş toz alma, otomatik yıkama ve sıkma makinaları kullanılmalıdır.

-Farklı müşterilere ait halılar aynı anda ve aynı yerde yıkanmamalı, başka birisine ait halıdaki kir ve mikroplar bir diğerinin halısına bulaşmamalıdır.

-Oto yıkama servislerinde otomobil yıkanan yağlı ortamlarda halı yıkanmaktadır. Bunun yanında bazı firmalarda da aynı anda farklı kişilere ait halılar yere serilip üzerinde gezinilerek ve halıların kirlerinin bir birine karıştırılarak yıkandığı görülmektedir. Bu durum hoş olmamakla birlikte sağlık ve hijyen açısından kabul edilir bir durum değildir. Dolaysı ile halılar tek tek yıkanmalıdır.

-Halı temizliğinde mutlaka içeriğinde kimyasal maddeler bulunmayan BİTKİSEL ÖZLÜ halı şampuanları kullanılmalı,klor ve deterjan gibi aktif maddeler kullanılmamalıdır.

-Her halı iplik yapısı, dokuma tekniği, kullanılan boya cinsi göz önünde bulundurularak gerekli yıkama tekniği kullanılarak temizlenmelidir.Profesyonel anlamda temizlenen halılar mutlaka dezenfekte edilmelidir.

-Yıkanan halılar kapalı ortamda kurutulmalı ancak en az 1 saat güneş ışığında tutulmalıdır. Araştırmalara göre bazı mayt ve bakteriler ancak güneş ışığında ölmektedir.Temizliği biten halılar nakliye anında tozlanmaya karşı mutlaka ambalajlanarak teslim edilmelidir.


Ürün ve Hizmetler

balçova halı yıkama, hali yikama balçova, güzelyalı hali yikama, izmirde hali yikama, hali yikama izmir, hali, koltuk yikama, halici yikama, izmirin hali yikamacisi, kent hali yikama, 4 mevsim hali yikama, ekonami hali yikama, ege ünüversitesi hali yikam, 9 eylül hali yikama, göztepe hali yikama, şirinyer hali yikama, telefirik hali yikama, ılıca hali yikama, üçkuyular hali yikama, poligon halı yıkama, esentepe hali yikama,

#balçova hali yikama #urla hali yikama #güzelyalı halı yıkama #güzelbahçe hali yikama #alsancak hali yikama


Benzer Firmalar