Anasayfa » Havuz tesisat ve ekipmanları » İnşaat sanayi » İSTANBUL Havuz tesisat ve ekipmanları » AKPOOL HAVUZ İNŞ. İTH.İHR.SAN VE TİC. LTD. ŞTİ.

AKPOOL HAVUZ İNŞ. İTH.İHR.SAN VE TİC. LTD. ŞTİ.


KARLITEPE MAH. GÜLSERENLER SOK. NO : 23/3 G.O.PAŞA / İSTANBUL

Telefon1: 0212 563 16 20

Telefon2: 0212 563 16 55

Fax: 0212 614 29 87

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1985
Çalışan Sayısı:9 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:7
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1985 yılında İstanbul Eyüp ilçesinde kurulan AKPOOL HAVUZ EKİPMANLARI LTD. ilk yıllarında ısıtma, soğutma ve havalandırma sektöründe kendini göstermiştir. Elektrik kumanda panoları ve cihazları üretimi yapmaktadır.

Türkiye`de ilklerle adından söz ettirmeyi başarmıştır. Ozon jeneratörü, ledli havuz ampülleri ve armatürleri, nem alma cihazları, elektrikli eşanjörler gibi sıralayabiliriz. Plastik kalıp imalatı, 90 adet kalıp portföyü ve sayısız yan sanayi imalatı devam etmektedir.

LEDLİ ARMATÜRLERDE kalite ve fiyat farkıyla göze çarpmaktadır. Yüzme havuzu, süs havuz lambaları, PAR 38, PAR 56, flat, mini spotlar, paslanmaz özellikli ayaklı armatürler, wall washer duvar boyama, çubuk ledler, norm belirleyiciler.

2009 yılının sürpriz cihazı AKPOOL WATER CLOR tuz cihazı ile seri üretim yapmaktadır. Trafo imalatı, havuz süpürgeleri, alüminyum tip 4 model portatif süpürgeler, teleskopik sap imalatı vardır.


Ürün ve Hizmetler

+ Led Lambalar + Ozon Jeneratörleri Havuz Lambaları Havuz Kabloları ve Spiralleri + Trafolar + Süs Havuzu PLC Sistem Su Oyunları + Nem Alma Cihazları + Reklam + Isıtıcılar + Par38Led Lambalar Flat Led ve Flemanlı Armatürler + Havuz Elektrik Kumanda Panoları + Havuz Süpürgeleri + Açık ve Kapalı Yüzme Havuzları + Vahşi Kanal Simülasyonu + Özel Ev Havuzları + Aquaparklar + Çocuk Havuzları Göletler + Site Havuzları + Otel Havuzları + Kaya Dokulu Havuzlar ve Süs Havuzları + Olimpik Yüzme Havuzları + Hazır Tip Panelli ve Liner Kaplamalı Havuzlar

#LED AMPULLER #HAVUZ LAMBA #HAVUZ AYDINLATMA #HAVUZ EKİPMANLARI #HAVUZ POWER LED AMPULLER


Benzer Firmalar