Anasayfa » Metal ve Yan Sanayi » İSTANBUL Metal ve Yan Sanayi » Burak Makina San. ve Tic. Ltd. Şti

Burak Makina San. ve Tic. Ltd. Şti


Gümüşsuyu fazılpaşa Cad. Öztoprak Sanayi Sitesi No:43 Topkapı

Telefon1: 0212 6747292

Telefon2: 0535 7263079

Fax: 0212 5676167

Web: www.burakmak.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Burak Makina San. ve Tic. Ltd. Şti., 1998 yılında sadece PVC kapı ve pencere makinalarının imalatını ve satışını gerçekleştirmek üzere, 1989 yılından itibaren sektörünün öncü şirketleri arasında yer alan Kamçı Makina`nın (Eski) ortaklarından Ahmet Kamçı tarafından kurulmuş ve İstanbul`da faaliyetlerine başlamıştır. O günden bu güne kadar uzman kadrosu ve müşterilerine önem veren kaliteli hizmet anlayışı ile sektöründe güven veren firmaların arasında haklı bir yer edinmiş ve Rusya, Ukrayna, Kazakistan, Özbekistan, Bulgaristan, Makedonya, Romanya, Avusturalya, Irak başlıcaları olmak üzere daha birçok ülkeye doğrudan veya dolaylı yoldan ihracat yapar hale gelmiştir.


Ürün ve Hizmetler


Tek Köşe Kaynak Makinası
BURAK MAKİNA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. - 20 Yıllık Sektör Tecrübesi 901 Tek Köşe Kaynak Makinası ......... 2300 TL + kdv (Emsallerinin En İyisi) PVC profillerin köşe birleştirilmesinde kullanılır. Kaynak açıları 30o-180o arasında ayarlanabilir. Tam otomatik program kontrolü altında çalışır. Tek tabla hareketli sistemi mevcuttur. Isıtma ve bekletme zamanları için dijital ayarlama imkanı.
Ot. Altta Çıkma Testere (400 mm)
BURAK MAKİNA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. - 20 Yıllık Sektör Tecrübesi AT 501 Otomatik Alttan Çıkma Testere (400 mm)......... 2250 TL + kdv Emsallerinin En İyisi) PVC ve alüminyum profillerinin kesimi için uygundur. 45o-90o-45o derece kesimler için özel stoperi vardır. Testere ilerletme hızını ayarlama imkanı vardır. 0o-180o ara açılarda kesim yapılabilir. Pnömatik profil sıkıştırma sistemi mevcuttur. Elmas testere çapları 400 mm`dir.
PVC İşleme Makinaları, PVC Kapı Pencere Makinaları, Tek Köşe Kaynak makinası, Çift Köşe kaynak Makinası, Ortakayıt Alıştırma Makinası, Çıta Kesim Makinası, Alttan Çıkma Testere, Üçlü Delmeli Kopya Freze, PVC Çapak Alma Makinası

#PVC İşleme Makinaları, PVC kapı pencere Makinaları #ek Köşe Kaynak makinası, Çift Köşe kaynak Makinası #rtakayıt Alıştırma Makinası, Çıta Kesim Makinası #Alttan Çıkma Testere, Üçlü Delmeli Kopya Freze #PVC Çapak Alma Makinası


Benzer Firmalar