Anasayfa » Temizlik firmaları » Muhtelif hizmetler » İZMİR Temizlik firmaları » Halı Yıkama Makinası,Carpet Washing Machines

Halı Yıkama Makinası,Carpet Washing Machines


Kısıkköy Sanayi Sitesi Mehmet Akif Caddesi No:46 Menderes

Telefon1: (0232)2577227

Telefon2:

Fax: (0232)2577228

Web: www.haliyikamamakinalari.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Fransa, Afganistan, Suudi Arabistan, Rusya, Azerbeycan

Sektöründe dünya markası olma yolunda hızla ilerleyen ERGİN MAKİNA, 30 yıllık birikiminin sonucu olarak ER 3000 Otomatik Halı Yıkama Makinasını üretmiştir. Makinamız bugüne kadar üretilmiş halı yıkama makinalardan tamamen farklı bir sisteme sahiptir. Yüksek teknoloji ürünü olan makinamız işçilikten, elektrikten, zamandan ve sudan tasarruf sağlar.
Halı yıkama konusunda uzmanlaşmış, teknolojiyi kendisine ilke edinmiş ve halı yıkama işini profesyonel anlamda yapan köklü ve ciddi firmaların tercihi olmuştur.


Ürün ve Hizmetler

Sektöründe dünya markası olma yolunda hızla ilerleyen ERGİN MAKİNA, 30 yıllık birikiminin sonucu olarak ER 3000 Otomatik Halı Yıkama Makinasını üretmiştir. Makinamız bugüne kadar üretilmiş halı yıkama makinalardan tamamen farklı bir sisteme sahiptir. Yüksek teknoloji ürünü olan makinamız işçilikten, elektrikten, zamandan ve sudan tasarruf sağlar. Halı yıkama konusunda uzmanlaşmış, teknolojiyi kendisine ilke edinmiş ve halı yıkama işini profesyonel anlamda yapan köklü ve ciddi firmaların tercihi olmuştur.

#halı yıkama makinası #carpet washing machines #halı yıkama makinaları #Teppich Waschmaschinen #tapis machines à laver


Benzer Firmalar