PROTECH


Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi 8. Cad. 42. Sok. No:8 Etimesgut

Telefon1: 0312 278 53 41

Telefon2:

Fax: 0312 278 53 41

Web: www.protechtuning.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

PROTECH, modifiye sektörünün önde gelen ismi PROSHOP güvencesiyle, sizleri Chip Tuning konusunda doğru bilgilendirmek, aracınıza performansın yanında yakıt ekonomisi sağlamak, sizlerin istekleri doğrultusunda aracınıza özel yazılım hazırlamak, müşteri memnuniyeti, performans ve yakıt ekonomisi garantisi ile hizmet vermek için kurulmuştur.

PROTECH, Upsolute, Revo Technik, All Car Racing, TuningFiles, TCM Turbo, Viezu, Swiss Car Vision gibi konusunda uzman ve kaliteli Chip Tuning firmaları ile çalışmaktadır. Aynı zamanda diagnostik, arıza tespit, hata kodu silme ve radyo-teyp kodlarını çözme gibi konularda hizmet veriyoruz.


Ürün ve Hizmetler


Chip Tuning enjeksiyon sistemine sahip benzinli araçlar ile elektronik sistemli turbo dizel motorlara uygulanan ateşleme sistemiyle ilgili bir düzenlemedir. ECU (Elektronik Kontrol Ünitesi) içindeki chip üzerinde yapılan değişiklik ile beygir ve tork artışı sağlayarak daha fazla güç ve performans üretilmesi işlemine Chip Tuning denmektedir.

Chip Tuning dışarıdan bakıldığında araç üzerinde hiçbir farklı görünüm oluşturmayan, sadece aracın performasını arttırmaya yönelik bir uygulama olduğundan araç sürücüsü dışında kimsenin farkedemeyeceği bir sistemdir, Chip Tuning her zaman için aracın gücüne, hızına ve yakıt ekonomisine olumlu etki eden uygulamalardır, bu nedenle Chip Tuning temel modifiye uygulamaları arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Chip Tuning uygulaması ile yakıt tasarrufundan, motor gücü artışına kadar bir çok avantaj sağlanabilmektedir.

Chip Tuning yaptırmak için modifiye tutkunu veya yarış sever olmanıza gerek yok, eğer ki aracımı seviyorum ama yakıt tüketimi artmadan performansı artsa ne güzel olurdu diyenlerdenseniz sizi PROTECH uygulaması yapan yetkili servislerle görüşmeye davet ediyoruz.

#protech #ecu #chip #tuning #ankara


Benzer Firmalar