Anasayfa » Ev tekstil ürünleri » Tekstil ve Yan Sanayi » İSTANBUL Ev tekstil ürünleri » POZİTİF TEMİZLİK- temizlik hizmet,malzeme ekipmanları

POZİTİF TEMİZLİK- temizlik hizmet,malzeme ekipmanları


AVUKAT CAD. ŞAHMERDAN SOK NO:28/6 FERİKÖY

Telefon1: 02123435219

Telefon2: 05324154774

Fax: 02122878259

Web: www.pozitiftemizlik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Günümüz çalışma ortamında zaman yönetimi giderek zor bir hal almaktadır. Bir çok iş gereğinden fazla vaktimizi almakta ve asıl işlerimize daha az odaklanmamıza neden olmaktadır.
Modern iş yönetiminde, asıl faaliyetlerin dışındaki işler ve hizmetler profesyonel firmalar tarafından sağlanıyor. Örneğin artık şirket araçları kiralanıyor yada ulaşım ihtiyaçları servis şirketlerine ihale ediliyor, temizlik ve yemek hizmetleri dışarıdan bir kuruluş tarafından sağlanıyor. Hatta şirket çalışanları bile konusunda uzman profesyoneller tarafından seçiliyor.
Pozitif Temizlik ve İhtiyaç Maddeleri, çağdaş işyerlerinde günlük tüketim ve ihtiyaç maddelerini
ZAMANINDA-KALİTELİ-BÜTÇEYE UYGUNLUK
ilkesiyle şirketinizin bir parçası gibi çözümlemek için kuruldu. Siz işinize daha çok vakit ayırın diye...
Her tür bütçeye uygun çözümlerimizle hizmetinizdeyiz. Siz daha verimli çalışın diye...
Pozitif Temizlik ve Gıda Pazarlama her türlü temizlik malzemesi, makine, gereç ve ekipmanları ve plastik gurubu ile pazarlama ve dağıtımını yapan, sektörün en seçkin ve kaliteli markalarını pazarlayan bir kuruluştur.
Firmanızda kullanmış olduğunuz temizlik maddeleri, kağıt grubu ve sarf malzemeleriyle ilgili görüşmek üzere randevu talebinde bulunmaktayız. Bırakın sizin ihtiyaçlarınızı biz belileyip, sizin için en kaliteli ürünleri en iyi fiyata ayağınıza getirelim


Ürün ve Hizmetler

Temizlik Hizmet, Malzeme ve Ekipmanları

# # # # #